Čajček za spanje (in pomirjanje)

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Union al pa laško.

Lahko kakšna druga lahkoalkoholna substanca.

Aja seveda v manjših količinah. Recimo enga.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Mleko namesto čaja.

pa žličko med po možnosti.

čebela ti je povedala za meliso, kamilica ne vem če je ravno prava.

meni paše zvečer bebe čaj
grin1.gif

drugače pa kakšna dišava sivke pod povšter ali pa dišeče svečke oz. palčke z vonjem sivke (moji sodelavki zelo pomaga, k je drgač živčne sorte in ima probleme s spanjem)

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Po pravem bi naj vrečka od čaja ostala v šalici (ali v loncu) 10 minut, še le nato se začne piti.
wink-1.gif

Najboljši čaj je bil in vedno bo, domači kamilični čaj. Nabereš kamilice .. jih sušiš par mesecev, odvisno ... in potem ko kuhaš čaj, pa te kamilice vržež v lonec (če kuhaš večjo porcijo), potem to precediš, najboljše z eno coto, da smeti ne ostanejo notri, in potem veselo na delo ... Po novem že nekateri kuhajo tako, da kamilice dajo v eno coto, potem pa jo namakajo nekaj minut, da gre okus ven.

To je najboljši čaj na svetu ... Ampak domačega že nisem pil leto dni ... zato pa potem raje pijem sadni čaj. Samo, da je rdeče barve.
wink-1.gif

Da pa po pivu dobiš suh jezik ... prvič slišim.
wink-1.gif

slafrok

Pripravnik
2. jun 2012
52
0
6
za ajo bajo je najboljše zvečer popit šalico materine dušice, ko še nespečnikom zna to pomagat, preverjeno

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne se hecat..če ga muči sam to, nej spije šipek pa bo.

če ga muči stres, potem čajčki ne bodo dovolj. tam zna še kemija zatajit. je pa treba zadeve rešiti, ne potlačiti. včasih recimo pomagajo čepki za ušesa, pivo, ura fizičnega napora, prijazna besede soposteljaša..

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Proti stresu bi verjetno pomagala tudi kakšna macola na delovnem mestu ipd.
Sam sicer tega nisem probal, sem pa bil z mislimi nedaleč stran...
rolleyes-1.gif