Byblos club u Porecu

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Predprodaje ni. Kupiš lahko samo na okencu pro diskoteki. Karte za evente so 20€, se pa pozna, da je predrago, bil sem na Moralesu ter Sharamu, follka ravno toliko, da se je plesišče napolnilo, lani sem bil na otvoritvi, ko je vrtel Morales, folka polno, karta je bila okoli 10€.

Varnostniki so jebeni ter ne poznajo
pardona, ena pizdarija pa letiš ven, preverjeno. Parkinga je dovolj, glasbe iz avta ne smeš vrteti, ti pridejo takoj zamorit.

Pijača nenormalno draga, pivo Corna 8€, Jack kola, 11€, Heinken majhen 0,25 je 6€, Dvojna Redbull vodka 12€, itd. Sam si računaj koliko je runda za cca. 10 ljudi.

Kar se pa tiče DJ, nimam pripomb, tako Morales kot Sharam sta vrtela do šestih zjutraj. Se pa pozna, da je karta predraga za večina folka, tako da je bilo bolj prazno.

Za več info vprašaj.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Morales okoli pol ene ali ob enih. Sharam je pa odšteval ter začel vrteti točno ob enih.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Torej sta vrtela več kot 5 ur, pohvalno. Napram našim eventom kjer ponavadi vrtijo po 2 urci.
zmaga.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Če naredim primerjavo so vredni 20€.

Morales je vmes naredil pol ure pavze. Vmes je imel še nekaj komadov, ki so bili res softič narave, totalno brez veze, še punce so se pritoževale.
grin1.gif

Sharam pa je vrtel do 6ih brez prestanaka čisto na hard. Vsa čast.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Tega nas nihče ni vprašal. Tudi zasledil nisem, da bi kaj pregledovali dokumente. So pa zavrnili kakšnega, ki je bil preveč plavalsko oblečen. kombinacija kratkih plavalnih hlač ter japank, no go.

nimbix

Pripravnik
16. dec 2007
42
0
6
Jao. V petek je na Sanchezu bila vstopnina 200 kun! Če se teh 200 kun zaokrožili navzgor na 30€ nisem izvedel, ker je to bilo prvič v 7 letih partyjev, da sem se obrnil pred blagajno. 20€ za Morillota sem dal; tole je bilo pa preveč.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Glede na tele cene pijač me tam ne vidijo. Sploh, če je res, kar pravite: da je daleč od polnega. Lansko leto sem šel na Moralesa, ampak namesto, da bi ob 11h (prazno) kupil karto, smo bluzili po parkingu, ob 1h pa je bila takšna gužva, da sem po 20 minutah ne-premikanja 100 glave vrste pred vhodom obupal.

Imam občutek, da je Byblos hočeš-nočeš neka mešanica med klubom, kjer vrtijo top DJ-i in kamor ljudje pridejo iz precej oddaljenih krajev in klubom, kjer ponoči žurajo turisti iz okoliških kampov, hotelov in apartmajev. Te pa v veliki večini b.k. za Sancheze, Guette in podobne - glavno da je žur, alkohol, hrup iz zvočnikov in dovolj privlčnih pripadnikov nasprotnega spola. Se pravi nekaj, čemur je služil bivši International (ki so ga lansko leto "predelali" v Byblos). Za "upgrade" v Ambasado očitno znana imena in nore cena niso dovolj...

B.

hyper

Pripravnik
10. sep 2007
57
0
6
LJ
ja glasnost oz. kakovost zvoka na danceflooru je podn. visokih in srednjih tonov včasih preveč, basov nikjer .... je pa to verjetno posledica bližina hotelov, ker če bi pošteno sekalo, v bližnjih hotelih ne bi noben spal, ker srednji in visoki toni se hitr zgubijo, basi sežejo pa daleč in jih ne zadušijo okna, stene ...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Zvok je čist fajn, če se hočeš kaj pogovorit s kom, še vseeno lahko hitro zgubiš glas (kot jaz, recimo). Kar se tiče varnostnikov, pa malo pretiravajo. Koliko jih je sploh na eno normalno noč? Meni se jih zdi ogromno. Drugače pa super ambient!!
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Meni so bili na Guetti varnostniki super. Lepo vsak stoji v svojem kotu in opazuje plesišče in okolico, tako, da ga sam niti ne opaziš.

V kakšnih klubih se non stop čez plesišče prerivajo in gužvajo. "look at my wide shoulders".
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
No, mene so varnostniki vseskozi nekaj opozarjali - ne nog polagat na tabure, ne se naslanjat na sedežno, ne sedet tam ipd. Frendici so celo naročili, kje naj sedi in naj daje vtis, da se zabava.
13.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ali pa sta bile toliko pijane, da ne vesta kdo vaju je sploh ogovarjal. Še nikoli nisem jaz ali kdorkoli od mojih doživel, da mi varnostnik teži tako kot so tebi.

nabijaš.press

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Vse je enkrat prvič, gospodič. Če ne verjameš, tvoj problem. Mogoče se mene malo bolj opazi v množici, kdo bi vedu.
evil.gif