Byblos club u Porecu

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Bil dol v petek in moram reci da sam ambient je super. Najbrz je bilo malo krivo hladno vreme da ni bilo nabito polno je pa vseeno bil poln dancefloor ko se je zacelo zares.
Razocaran sem nad glasnostjo na danceflooru. Pac razumem da imajo zvocnike usmerjene samo na plesisce ampak tudi tam je za moje pojme premalo glasno.
Pijaca je drazja kot je bila lani v zrcah (ali se je pac samo povsod podrazila)

No ce bo vreme me matra Benny benassi, ki bo 31-ega ta mesec.

Gre kdo kaj dol, na splosno vasi vtisi kdor je bil itd...

Uradna stran http://www.byblos.hr/

Lep ambient ampak prevec prazno

Polno plesisce - nazalost vecina tipov

Frankie Knuckles in action

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Bil dol na istem partiju
cheer.gif

Sam ambient lokala je super, edino cene imajo pa res pretirane
rolleyes-1.gif

Glede partija pa tko tko, mal sm bil razocaran glede komadov, ki jih je vrtel..

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
To ne vem kasne so cene vodke pa redbulla. Vem da je stockcola 60 kun, pivo 25 kun kar JE DALEČ od poceni..

Nazadnje urejeno:

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
vlečem staro temo iz naftalina, vendar me zanima če se da karte za evente kupit tudi v predprodaji ali samo na licu mesta?

nimbix

Pripravnik
16. dec 2007
42
0
6
Tale Byblos je vedno bolj kot ne prazen, razen če majo na tisti dan res kako zvezdo; pa še takrat se zna napolnit pozno.

Znotraj dancefloor arenice je zvok vredu, ampak že na polovici stopnic opazno peša, ko prideš do šankov je že prav porazen. Natakarji kr naprej nekam laufajo in te odrivajo, varnostniki so tečni, če greš ven ni ponovnega vstopa, na parkplacu majo enega,ki pazi, da slučajno kdo ne bi imel glasbe (niti po tihem), vsa pijača v steklenicah je 0,25L; tudi vodo dobiš samo v tej obliki (hočem vodo v 0,5L plastenki, bemoboga!)...

Torej plac, kamor greš zaradi tistih parih uric, ko vrti nek supastar DJ, drugače pa ga z veseljem prekočiš.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kdo pa še pije pir v diskačih?
grin1.gif
Pir se pije z momci na standard pijači...

Poleg tega, če pivo piješ, moraš 5x æez gnečo hodit na WC, pa še trebuh ti napihne..."odlično" za migat na plesišču.

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Tiesto ni še nikoli rolov v Byblosu. Če je zvezda, je karta 20€. Kupiš dol, itak pa folk prideš šele po polnoči, tko da nimaš kej skrbet.