Burja na primorskem

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Ma ni bilo panike... ko sem šla zjutraj v službo, je bilo večina videnega po človeški neumnosti - da je zmetalo korce s strehe na hiši, kjer jih je že ob lanski burji (pa bodo spet popravljali), prevrnjen tovornjak itd. Tistih nekaj podrtih dreves so zrihtali že prej, mi je pa smešno, kako folk pošilja slike prevrnjenih smetnjakov v Novi Gorici
grin1.gif

Je pa res malo grozljivo sedeti v hiši in poslušati, kako zunaj tuli burja, šklepetajo škure (nič bat, vse dobro pritrjeno) in se voziti skozi oblake prahu oz. zemlje, ki jo odpihuje z zoranih njiv.

kujikar

Pripravnik
29. jan 2010
31
0
6
Sem šel včeraj mimo nanosa, ni blo neke panike (je pa treba bit zbran), razn ko prehitevaš kamion je mal grdo če ga zanaša. V avtu tipa reno modus pa nevem če bi sploh šel na pot..

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Eni se prov fajn hecate, me prav zanima koliko vas bi bilo pogumnih ko 25T veter dvigne na eno stran?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Mater ste pametni primorci, da vam kar skodi. Ocitno imate prepih tudi med usesi, ne samo kje drugje. Ce vas ni nic prepihalo zakaj pa potem davkoplacevalski denar zahtevate za sanacijo streh in ostale infrastrukture? Sej ni bilo nic, boste ze popravili malo s kladivom pa zico.

Pa zakaj ste sole zaprli, ce je ni bilo panike? Mal manj terana pijte.

confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ne bluzit.
Od prejšnje burje ni država dala 0, od sedanje pa ne bodo niti terjali kakšne pomoči.
rolleyes-1.gif

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.619
89
48
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Mater ste pametni primorci, da vam kar skodi. Ocitno imate prepih tudi med usesi, ne samo kje drugje. Ce vas ni nic prepihalo zakaj pa potem davkoplacevalski denar zahtevate za sanacijo streh in ostale infrastrukture? Sej ni bilo nic, boste ze popravili malo s kladivom pa zico.

Pa zakaj ste sole zaprli, ce je ni bilo panike? Mal manj terana pijte.

confused-1.gif

Ne blodit