Budilka na radiu HIT

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Radio hit je radio s hit

To bi pa že lahko vedla. c c c...

79229-hit.jpg

Priponke

• 79229-hit.jpg
    79229-hit.jpg
    6,6 KB · Ogledi: 196
Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Jap, ob nedeljah je bila to najboljša oddaja. Brez dlake na jeziku
hysterical-1.gif

Ta oddaja je bla zakon! Klicale so pa same ženske, ki imajo doma 12+ mačkov.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Na primorskem koncu lovimo le malo od tega, kar ste navedli. Že nekaj časa lovimo radio Hit, pa seveda radio 1.
Ker me naspidiran Romih na Radiu 1 spravlja ob živce, sem velikokrat na poti v službo poslušala Radio Hit. Dokler je bil še Racman, je še nekako šlo, ker Špeline izjave nekako niso prišle do izraza, sedaj pa Hitove budilke prav zaradi nje ne prenesem več. Še dobro, da lovimo tudi Radio SI
tongue-1.gif

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Špelca bo mogla malo sestopit z oblakov, pa bo takoj bolje. Se pa skoraj vsi teli moderatorji silijo bit duhoviti. Še posebej postanem nervozen, če slučajno poslušam Romiha.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Mislim, ni lepšega kot zjutraj poslušati OGNJIŠČE in iskati notranje ravnovesje med nami grešniki in bogom.
zmaga.gif

Aleluja ...

Mularija, bi pa kar neke pop, rock in ostale traparije poslušala, pa neke kvazi komediante, gostilniške štoserje,
10.gif

G. župnik vedno zadene glavico na žebljico.
priden.gif

Sam sicer zjutraj rad spim, a tako pravijo, da je ok. Poslušajte in povedali boste.

joke

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Torej... Jaz pogrešam Racmana... Radio HIT je z njegovim odhodom postal radio RIT. Na vsake tolko časa sedaj prečekiram RGL če bo slučajno kdaj v etru, pa ga nekako ne zasledim. Nekako mi je postal radijska ikona, brez katere si ne znam predstavljat tega slovenskega medijskega prostora. Njegov neke vrste fan že od vsega začetka, potem sploh ko je uvedel "glasbene želje preko interneta" in je bral emaile ki mu jih je folk poslal in zraven dajal raznorazne komentarje. Potem pa še njegove fore - da ne govorimo o njegovi zadnji budilki, ko je moral prati avto zgoraj brez - napad z motorko
smile-1.gif
.

Tako, da mi trenutno na cesti v jutranjih urah dela družbo Romih, ki ima sem ter tja kakšno dobro. Naslednji teden pa bom stestiral Evropo, da vidim če je res tako dobra kot govorite.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.936
113
v lokalni ostariji
ce je na evropi moderator Joze Brus in je tak kot je bil v najboljsih cajtih na RGL-u potem je to polna skleda smeha...

hit se je pa res zelo zelooo poslabsal odkar so izgubili Racmana... dec je bil gonilna sila... [censored] ga...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Dones zjutrej sem poslusal evropo pa nisem glih zadel termina. Se vsedem v avto in prvo novice, potem en komad, nakar nej bi bile prometne informacije v več jezikih sm pa sam prešaltov.
smile-1.gif
Zgleda mi ni usojeno, da ga poslušam zjutrej.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Že mogoče, ampak potem prosim povejte, kdaj konkretno ga ni čez 89,3?
confused-1.gif

Ker imam iste probleme - ko vklopim je kot 1. program ra slo.