Bruhanje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
V takih primerih je dobro, če jim razlagate o okolici v stilu: v tisti hiši je živela moja babica, glej na robu gozda se pase srna, od tukaj že lahko vidimo morje,...

tole gre dokler si v Sloveniji. Od babice mim gozda do morja v urci je sam pri nas možno.

šalo na stran.
pomaga 'pravi ' avto. enim pač ne sede avto. guncanje, zaprtost, prezračenost. če avto ni ok, voziti umirjeno, prezračevanje.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Zapestnica je klasični placebo. Ampak to še ne pomeni da ne pomaga.

Absloutno placebo, včasih prav smešno. Ponavadi ma gor, je OK od prvič, ko je dala gor. Vmes je kdaj pozabila, ampak se ni spomnila, je bilo OK. Zadnjič so šli nekam z busom s šolo, pozabila vzet s sabo, se je spomnila da nima, bilo slabo ...
Skratka, če otork verjame v to, bo delovalo, po mojih izkušnjah.

Aja, enako dobro deluje kabrio. Streho dol, pa lahko počnem, kar čem (z izjemo kakega lovljenja motoristov čez Planino, pa še to zdrži eno rundo čez brez problemov).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz...

Kar se jst spomnim, smo imeli ene 3 komade na avtobusu zmeraj v OŠ, da ko še gor na avtobus nismo prišli je bil že zelen.
hysterical-1.gif

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Meni je včasih ko sem bila otrok pomagalo, da sem jedla/lizala smrekove bombone. Te ta 6 kotne :D