Da dodam še moj komentar na tole.Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Se moje mnenje glede igrač. Naš fant (3 leta) je nor na gradbena, kmetijska in reševalna vozila. Ima jih ogromno vseh velikosti, vsi dokaj redno v uporabi. Še vedno je zelo vesel če dobi novega ne glede na velikost vozila. Veliki so nepraktični, ker ti zasedejo pol stanovanja. Bruder so res kvalitetna in draga ampak zakaj bi potreboval neuničljive igrače. Dvomim da ko bo star 10 let, da bodo še aktualna. Pa tudi če se igrača s časom uniči ni take drame, ker jih itak ima vsak preveč.
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Bi koga zanimalo:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Pri nas je en mulc (ne moram pinpointat točno kater), ampak definitivno pod dve leti polomil roko na bagru. Sem potem v tej temi prebral, da se dobi rezervne dele in naročil novo direkt na bruderjevi strani. Naročil sem 11ga ta mesec, do sedajle še ni prišlo, pisalo pa je, da majo dostavo do 25 delovnih dni... No ja, važno da bo prišla
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Pri nas je en mulc (ne moram pinpointat točno kater), ampak definitivno pod dve leti polomil roko na bagru. Sem potem v tej temi prebral, da se dobi rezervne dele in naročil novo direkt na bruderjevi strani. Naročil sem 11ga ta mesec, do sedajle še ni prišlo, pisalo pa je, da majo dostavo do 25 delovnih dni... No ja, važno da bo prišla
Mi lahko zaupaš stran z rezervnimi deli.
A lahko kdo preveri kje dobiti tega fendta ceneje kot 55 evrov.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Leclerc ma ze akcijo...