Imam problem, ker zadnjih 10 dni nenormalno brni javna razsvetljava. Najbolj se sliši ponoči, tko da že 10 dni z ženo ne moreva normalno spat, otrok pa se mi celo noč premetava. Fora je v tem, da niso krive žarnice, ker če sem čisto blizu luči ne slišim nič. Če se pa odmaknem enih 30m stran in gremo malo pod zemljo (klet) pa se to sliši za znoret. V hiši sem že glavno varovalko odstranil, da sem izločil naše naprave, pa ni nič boljše. Začelo se je nekje takrat, ko je mraz pritisnil. Tko, da me sedaj zanima, kaj v teh lučeh je še lahko krivo, da spušča nizkofrekvenčni zvok?
Zelo težko je tudi določit od kje točno prihaja. Vem pa zagotovo, da so luči krive, ker je pred dvemi dnevi štroma zmanjkalo in je bila tema v celi ulici. Takrat je tudi zvok prenehal.
Sem tudi že dal uradno zahtevo na občino pred enim tednom, pa me nesramno ignorirajo.
A imate kakšne ideje, kaj bi to lahko bilo oz. kako to uredit?
hvala
Zelo težko je tudi določit od kje točno prihaja. Vem pa zagotovo, da so luči krive, ker je pred dvemi dnevi štroma zmanjkalo in je bila tema v celi ulici. Takrat je tudi zvok prenehal.
Sem tudi že dal uradno zahtevo na občino pred enim tednom, pa me nesramno ignorirajo.
A imate kakšne ideje, kaj bi to lahko bilo oz. kako to uredit?
hvala