Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Priznaj, imel si uši.Citat:
Ne razumeš, da si ne želim imeti nikakršne frizure. Nimam cajta za lase
Dobil si me na laži
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Priznaj, imel si uši.Citat:
Ne razumeš, da si ne želim imeti nikakršne frizure. Nimam cajta za lase
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ej pobje, zaboli me krtača če mate vi svetleče lobanje. Ste pač eni kljukci. Nič novga. Saj je moderno biti kljukec. Bolj zgledaš debilno, bolj si moderen.
Seveda, ni problema.Citat:
Boš verjetno utemeljil, kako si prišel do tega zaključka, da smo mi tisti ki zgledamo debilno kot ponavadi
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tistim, ki imate lase in bi se radi na nulo,
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Z obrito glavo izgledaš kot svetilka ali žarnica. Lučka bučka. Kadar se pojaviš na soncu ali luni, drugim normalnim ljudem z svojo svetlečo lobanjo bleščiš v oči.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ponoči žena tvojo lobanjo lahko zamenja za rit.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Zaradi izpostavljanje soncu in vročini tisto malo možgančkov zapariš in zato potem delaš in govoriš kozlarije itd...saj sam vidiš, kakšne klatiš včasih. To je vse zarad sparjenih možganov v pregreti oskubljeni lobanji.
Citat:
Po tvoji teoriji bi moral čez poletje klatiti bedarije, pozimi pa ne.
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Gillette Mach 3, krema za britje in 5 min. casa....glavo si brijem vedno na nulo...kaksnih 10 let ze ziher.
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
No, tole vprašanje pa je predvsem namenjeno tistim pubecom, ki si brijete glavo na nulo.
Zanima me ali si glavo brijete vsak dan in s čim?
Ali obstaja kaj boljšega kot recimo Gilette Fusion in podobne zadeve, ki so primarno namenjene za britje obraza? Ker če si ene par dni ne obriješ betice, jo je potem že težko pokositi s temi zadevami, ker lasje že preveč zrastejo in bi zato potreboval kakšno bolj robustno kosilnico.