Britje glave “na letališče”

Fly

Guru
21. jul 2007
2.649
505
113
Tako je. Jaz pač raje nimam las kot pa da imam ene flike okoli glave

• Všeč mi je
Reactions: sad

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.090
2.861
113
Ker smo plesasti. :) Ima kdo izkušnje s cim takim?

Mam neki podobnega od remingtona, zadeva je funkcionirala super kake pol leta, zdaj so se mi pa te mrežce čist zabasale in jih ne morem več spucat. Morm poiskat kje se samo mrežca kupi, pa da ne stane miljon. Sem pa ta čas nazaj na navadni žiletki pa se tud kr da.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Me zanima ta Remingtonov brivnik, si ga usposobil, je vreden nakupa? Za nekih 60€ se ga dobi.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.090
2.861
113
Me zanima ta Remingtonov brivnik, si ga usposobil, je vreden nakupa? Za nekih 60€ se ga dobi.
Ma ne vem, na zacetku mi je bil super, pol tiste mrežice nisem mogu spucat za vraga vec, sem kupil novo kinje stala kot pol brivnika, pa ne vem, nekak mi ni bil vec tolk kul pa ne vem zakaj, zdej sem spet ba ziletki, bom ponovno poskusil usposobiti zadevo pa porocam

jezek

Guru
24. jul 2008
3.604
1.507
113
Jaz imam bradavice in brazgotine...pa se vseeno z mach3 ze leta, vsakih 5 dni. Urezal se mogoce 2x. Je pa razlika med zahodnimi (zdrzijo nekje 6 do 8 britij) in temi za jugoslavijo (max 2x in v smeti)

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: Guinness in Hanzi

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.158
675
113
Sam imam pa drugi problem. Pri cca 25 letih sem začel sveti in sem se kar precej časa pulil sive lase. Potem sem imel pa na raspolago ali puliti dalje in priti do "letališča"!?
Odločil sem se da bom siv in tako mi še danes frizerka vedno na skoraj pri koncu striženja vzame v roke one nagrizene škarje da mi odstrani polovico las.... Seveda sivih, ma kaj sivih, prej bi rekel skoraj popolnoma belih! :zavijazocmi:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.346
4.923
113
Ne štekam, raje imam sive lase kot plešo... ker pač imajo neko funkcijo...

Jaz se nisem še nikoli bril, mal me skomina se gor brit in ene dve smotani bradavici imam,
na kolk časa pa se brijete, kolk zdrži eno britje?

uporabljam pa en poceni strižnik ki ima 0,8mm in vsak 3 dan pred tuširanjem pofrezam tist prirasli mm las....

sad

Guru
24. avg 2007
21.105
9.752
113
A vi se kar z mach3 po glavi? Nisem se zbral jajc, ker me je strah, da se porezem.
Jaz se z neko Hofer/Lidl varijanto brijem. Nimam bradavic. Do sedaj sem le enkrat snel kožo dol, ker sem menjal britvico in pritisnil kot pri skrhani. :) Sem razumel lekcijo.
V glavnem enkrat na 2/3 dni in nimam sivih las. :evil: :valjamse:

• Haha
Reactions: Rekreacija

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
324
118
43
Kaj pa presaditev las kar oglašujejo že na vsakem koraku?
Meni se dela pleša zadaj na vrhu glave, in mi presaditev pade večkrat na pamet, ampak take sreče kot sem bodo tako nardil da je bolje da sem plešast :D
Res me zanimajo izkušnje s tem in kako se obnese, pa ne poznam nikogar, ki bi karkoli vedel o tem...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.090
2.861
113
Jaz pa ne vem, pa če mi rečejo da mi častijo presaditev ne grem, pač sem se prav navadil na golo glavo in mi je prov fajn. Vsakič ko se pogledam v ogledalo si rečem, jebemu sem sexy!

• Všeč mi je
Reactions: sad in klekej

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Meni je smesno, da imate pri teh letih tezave s sprejemanjem plesavosti. Jaz sem ful hitro oplesil, sem se sekiral, ker je blo res hitro. Vrstniki, ki so imeli takrat poln set las, so danes na istem, al pa sivi, kar te se bolj postara v 30ih. Zenskam je vsec, dolgi lasje na tipih so out, pa se badass zgledas. :cool: