Citat:
Uporabnik reality pravi:
drugo kaj je imela od lajfa...
Res ne vem kaj je za tebe lajf, da si 3/4 lajfa od adolescence zadet in zgledaš kot bi te kravi iz rit potegnu in da je za sabo pustila par miljončkov.....
173 bolj kot pač normalno življenje...., lej kakor za kerga. Bi te vprašal kot starša, če bi bil tvoj otrok tak, me zanima anketa, ki bi jo starši obkrožili.....
tvoj pogled je bizarn..... če misliš, da je to življenje ki ga je ta pejnovrit žvel.........
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kaj imajo več kot navadni smrtniki? Imajo avte, jahte, več partnerjev, toda to jim nič ne pomaga, enostavno si ne morejo kupiti navadnega življenja, bluzijo okol potem pa inekcija in si rešijo bedno življenje.
Tist kdor se fenta ni vreden počenga groša enostavno je slabič.
Citat:
ne ne ne, nisva se čist razumela... življenje se deli na več delov in eden izmed teh je tudi mladost, kamor spada cel kup bedarij, ki jih takrat počneš, zato da se imaš dobro (pač vse kar ti je ql, te zabava, ti je zaradi večjih vsot denarja dosegljivo in s tem ne ciljam samo na drogo), sčasoma pa jih opustiš..če imaš to možnost. in tukaj ga je ona verjetno kar zmagala, preden je prišla do obdobja začetka konca.. tako da ne, to kar je dala ona čez res ni življenje, je pa en del. krut in realen.
o mojih starševskih pogledih pa nebi ker še nism v tej poziciji, mi je pa jasno da si česa podobnega za svojega otroka tudi približno nebi želel ampak ali niso takšni pogledi vseh staršev? kaj se pa dogajav realnosti pa itaq veš.
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ps pa njenega lajfa ne morš delit na več delov, ker je oseba bla na stopnji ene afnaste pubertetnice do smrti.... kvečjemu ga lahko deliš na dva dela otrok in pubertetnnik......
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Pa še zdaj mi ni jasno, ker določen moment v njenem lajfu je 173 krat bolj razburljiv kot najin?
Kako izgleda se junkiju gladko jebe, ko je zadet je pa tud fajn, boljšga si ne more počutit in želeti.Citat:
Uporabnik reality pravi:
Res ne vem kaj je za tebe lajf, da si 3/4 lajfa od adolescence zadet in zgledaš kot bi te kravi iz rit potegnu in da je za sabo pustila par miljončkov.....
Citat:
Kako izgleda se junkiju gladko jebe, ko je zadet je pa tud fajn, boljšga si ne more počutit in želeti.
Problem je takrat, ko ni zadet in ne obratno.
droge pa ostanejo v telesu več mesecev, torej je bila tudi v Beogradu čisto cleanCitat:
Uporabnik tado pravi:
No vsi pametni:
Toksikološke preiskave: Nobenih nezakonitih drog pri smrti Amy Winehouse
http://24ur.com/ekskluziv/tuja...-winehouse.html
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
droge pa ostanejo v telesu več mesecev, torej je bila tudi v Beogradu čisto clean