Bridgestone LM25 4x4 ali DM-V1

Rokk

Pripravnik
9. jul 2008
34
0
6
Pozdravljeni,

iščem mnenja o zimskih gumah za Opel Antaro 2.0 CDTI 4x4, dimenzije 235/55R18
Trgovec (z Bridgestone gumami) mi ponuja modela LM25 4x4 in DM-V1 za isto ceno in se enostavno ne morem odločiti. Moti me tudi hitrostni razred R (170km/h) pri modelu DM-V1. Je to kaj v nasprotju z zakonodajo, glede na to da je v homologaciji razred H? Konkretnih testov in primerjave skorajda ni za dobiti, ima kdo že kakšne izkušnje s temi gumami?
Me mora skrbeti pri DM-V1 višja poraba, hitrejša obraba,...?

Cena mislim da je kar ugodna (glede na dimenzije), vendar vseeno me zanima če naj pogledam še kakšno drugo znamko?

Hvala, lp

Nazadnje urejeno:

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
LM-V1 gume ne poznam oz. nisem vozil, pa vseeno kakšen index nosilnosti ti pa ponuja? Namreč ni vsaka guma za vsako vozilo
smile-1.gif

R razred sam nebi pogledal niti pod razno pa naj prodaja on kar hoče...moreš vedeti da danes nekateri ponujajo samo da prodajo ne da ustreza tipu vozila...

Sam bi pogledal oz. ti predlagal vsaj razred T, še bolje da vzameš pa H razred nosilnosti 99-104..pa če ni skrivnost daj še ceno napiši...

Touge

Pripravnik
8. maj 2008
130
2
18
Jaz bi vzel LM25 4x4 za SUV kot je antara. Tiste DM-V1 se mi zdijo bolj primerne za kakšne bolj ''delovne'' terence, ki preživijo dosti časa izven asvaltnih površin.

Sicer pa mam LM25 4x4 na Outlanderju in so se lansko zimo izkazale kot odlične, tako na snegu kot na mokri cesti.