Brezžični zvonec

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kaj uporabljate in da dela?
Sedaj imam iz merkurja od Biva, pa ni pol k... vreden. 2 dni dela, pol kr zgubi povezavo in ne dela več. Dost ga mam. Baterije so nove. Ima 15m skoraj vidne linije, pa ne dela.

Grem po novga, sam povejte kaj priporočate in da vredu nese. Pa nakup v slo, če ne dela, da ga nazaj odnesem.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Meni tale Biva še kar vleče čez dva zida.
Je pa sranje, ker je ful občutljiv na motnje in vsake toliko pozvoni sam od sebe. Tudi sprememba jumperjev ni odigrala neke pametne vloge.

Ko najdete, prosim za info....ker spet se mi pa res ne da štemat, pa vrtat
wink-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Poglej pri Conradu ... naročiš preko neta, 14 dni preizkušaš in če ni ok, vrneš.

bazo

Pripravnik
15. nov 2010
124
0
16
Za zihr, nastav linijo z nik kanali in potegn kabl za štrom.
Če pa hočš brezžični zvonec, pa ne šparat ampak kup tko kot treba ....

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.205
1.372
113
Kolega je imel nekega se mi zdi da od ene firme ki se začne na e...
Zadeva ni bila draga, vlekla je precej daleč. Po 2 letih uporabe pa sem ga dal stricu, kjer še mu vedo dela s prvimi baterijami bp...

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
mi imamo tega KLIK cca. 8 let in dela BP. Je pa blo treba pravo frekvenco naštimat, da ga ostale frekvence niso motile...

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.546
927
113
Vlečem temo iz naftalina....

Ker sem v stanovanju zaradi prenove vrgel ven stari video domofon (ki itak ni več funkcioniral tako kot je treba), malo gledam po teh brezžičnih variantah. Bi pa rad, da zadeva na videz ne deluje ceneno (to, kar se večinoma prodaja pri nas, je ........) - recimo kaj takega: link in link. Nekaj ima sicer Conrad, samo a je vredno dati toliko več € kot za te iz AE?