Brezzicna miš

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Lep pozdrav!

Kupujem miš za laptopa, pa me zanima katero priporocate, miš naj bo brezzicna in ce obstaja taka da ne rabis menjat baterij...

Aja uporabljam pa win7 ce je ta podatek pomemben....

LP
M

Nazadnje urejeno:

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
tudi jaz sem pred kratkim nabavil Logitechovo miško M510 v BB za 40€ in sem zelo zadovoljen.
zmaga.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest mam logitech mx1100R (R= rechargable), pa sem tud zadovoljen.

predvsem jo najprej probaj v roko, če ti paše, preden jo kupiš. Tale moja je malo težka, ampak men je ql. Bratu recimo ni bila, in je kupil drugo...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
..malo še poglej za Logitechovo V470 (BT vrjanta). Poveže se v cca. 2-3 sekundah, ko prižgeš prenosnik. Jaz sem to vzel, ker imajo manjši prenosniki (10inch) načeloma samo 3usb vrata, pa da se kdaj ne zgodi, da jih nujno rabiš... Je pa cena malo manj kot 40€ (Bigbang, na mimovrste so po cca. 33€, se mi zdi)..

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
jaz pa bi rabil eno takšno, ki je na bluetooth (klinc, edina slabost Maca v mojem primeru je ta, da ima samo 2 usb porta), pa da ima dokaj dober laser pa da ni več kot 40 eur. obstaja?

Saj jo je že ovca v prejšnjem postu predlagal - Logitech V470.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Pa še lepo paše zraven japke
grims-1.gif

logitechv470-reviewlg.jpg

Ja o tej miši premišljujem če nekaj časa, imam mac book pro, kateri ima le 2 usb vhoda. In ker je bluetooth na računalniku "neizkoriščen" mi si omislil nekaj takega ja.

Zgleda zelo zanimiva, lepe oblile, majhna. Zanima me poraba baterije:
- koliko časa zdržita ti dve bateriji v povprečju? mesec, dva, več?
- ali bom lahko povezal to miš na mac book-a, kljub temu, da imam windows 7 gor nameščen?
- ali je to lazerska miš? torej da jo lahko uporabljaš tudi na mehkih površinah (jogi recimo)
- kakšen je kej domet (je vsaj 2 metra)?

Tako bosta oba usb porta prosta in bom lahko priklopil gor ostale zadeve (zunanji disk)..
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Zgleda zelo zanimiva, lepe oblile, majhna. Zanima me poraba baterije:
- koliko časa zdržita ti dve bateriji v povprečju? mesec, dva, več?
- ali bom lahko povezal to miš na mac book-a, kljub temu, da imam windows 7 gor nameščen?
- ali je to lazerska miš? torej da jo lahko uporabljaš tudi na mehkih površinah (jogi recimo)
- kakšen je kej domet (je vsaj 2 metra)?

- alkalne baterije zdržijo pol leta. Zdaj pa imam not eneloop, ki pa zdržijo nekje 3 mesece.
- moralo bi delati
- miš je laserska
- pri 2 metrih še deluje gladko, pri 3 pa se mi že malo zatika (vmes seveda ne sme biti ovir)

EDIT:
Pa še glede barve: najcenejša je črna izvedba (~27€), ampak je ni več nikjer za dobiti. Včasih je bila najdražja bela, zdaj pa ko gledam na mimovrste pa je modra malenkost dražja.

Črna ima zgornjo plastiko matirano, bela in modra pa imata "glossy" varianto. Pri modri bi edino opozoril na stransko črno plastiko - ta je namreč gumificirana (in čez čas se začne to lupiti in zgleda zelo grdo). Bela in črna pa tega k sreči nimata.

Nazadnje urejeno: