brezposleni lj in okolica

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rabim dva kerlca za manjšo betonažo. bo par ur dela..tja do 5..8€ na uro.

pa naj vas bo neki skup, pa vajeni delat. ker ko se dela se dela.

pa rabil bom še ta teden popoldne, ali sobota. popoldne je senca na mestu zločina

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Katere rabiš? Čefurje al slovence? Zenf si že pospravil okoli bajte? WC imaš? Vodo imaš da se splakne školjka po potrebi??

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
...v mešalc
13.gif
pa menda bo naročil halo beton, pripelje suhega, prejšnji teden sem ga osebno prelopatal 3 kubike pa je zdržal 4ure, s tem da sem ga dovlaževal po potrebi z vodno prho

za kako količino betona se gre?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
spet bom iskren.

mam halo beton po 62e s pumpo. plačilo..enkrat.
imam na dvorišču pesek. mešalc še iščem. cement moram nabavit
s kamionom si pripeljem železo.

rabim zalit en venec, 10m na 15 na 20cm..verjetno bi lahko s pumpo, a če zašolam na preprosti način bo akrjola boljš. velik minus je, d aje zadeva na 2 mi višine.
na teh dva m višine je za zait eno mini lukno in ploščo..recmo 10 akrjol. spet je treba v krog vozit..al pa pumpa
pol je pa pri tleh..4 pa mal kubikov za temelj. pumpa bi bila super.sam je treba it po...no..Mejduš..uglavnem želz dobr zvezat. če karjolam lahko vmes popravljam. isto velja za elektriko.

potem je pa za pozidat z zidaki enih..10-12 kvadratov zidov.

zidanje na roke. ostalo bi lahko pumpa..sam v zidanje ne bo slo 3 kubike peska kukr sem si privlekel. pa še za pumpo ni zajebancije s šolanjem in vezanjem železa.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zame gajba pira in porcija prašiča! Neki me je skup, drugač pojma nimam, lahko pa mečem v mešalc pa šajtrgo vozm!

to rabim..pomožnega šoferja mini kiperja, pa mini nakladalec.

če bi se našla ekipica..še ene dva..pa da so dobrovoljci k ti, d ajim ni za..30 evrov..obrnem prasca in prpeljem pir. naredimo, pojemo, gremo.

fitnes zastonj

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Katere rabiš? Čefurje al slovence? Zenf si že pospravil okoli bajte? WC imaš? Vodo imaš da se splakne školjka po potrebi??

suzica..betonaža ni zate..

ti mi raj povej kok me stane nadstrešek brez polaganja kritine..4 na meter, pa 4 višina pada na 3..enokapni. in a je to lahko samonosilna konstrukcija brez sidranja v objekt

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.619
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zame gajba pira in porcija prašiča! Neki me je skup, drugač pojma nimam, lahko pa mečem v mešalc pa šajtrgo vozm!

to rabim..pomožnega šoferja mini kiperja, pa mini nakladalec.

če bi se našla ekipica..še ene dva..pa da so dobrovoljci k ti, d ajim ni za..30 evrov..obrnem prasca in prpeljem pir. naredimo, pojemo, gremo.

fitnes zastonj

pridem tud jaz, sam v petek in soboto ne morem

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.619
113
Aha en bo v uniformi, en bo kot postar, en kot gradbinec... sam se vojak manjka pa lahk YMCA zaplesemo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pride gatoviæ..major.

ajde..šalo an stran..a bi res delal. sam morš delat zastonj..k če te plačam..je delo na črno, pa utaja ddv. tko pa sam delo na črno.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Lahko pridem tudi jaz.
Kela laufa ko pri pravem profiju, spoznam se na armaturo, znam naredit 300 beton z mešalcem (vsaka fura ista klasa - vmes ti dam še mikroarmaturo za boljšo kvaliteto in trdnoste lastnosti betona), vežem Fe, uštimam elektriko... ni da ni... edin na lojtro me težko spraviš.
Zidat ne znam na gliho. Če ti je vseeno, če je stena mal vamo-tamo, lahko delam tudi to.
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.786
934
113
tu in tam
pridem-ampak da biæe-za dobrodošlicu lebac i sol, pa rakija, pa da ti predstavim mojo spremljevalko onda, pa da se sednemo izpod loze, pa da vidimo
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
pridem-ampak da biæe-za dobrodošlicu lebac i sol, pa rakija, pa da ti predstavim mojo spremljevalko onda, pa da se sednemo izpod loze, pa da vidimo
wink-1.gif

ne bo šlo..nimam loze
rakijo mal, leba i soli tudi, čevape bi anredil, pivo bi ohladil..sam loze ni..tut šljive ni..pa đanarike..trešnje..pod ribez in malino s epa ne moremo vsest.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Za prasca (al pa čevape) in pir, pridem tut jst z veseljem pomagat, mam cel četrtek popoldne čas-od cca. 12.00 naprej (tko kt mahoney, petek,sobota,nedelja, ne morem). Sporoči, če bo akcija, me je kr neki skupi, pa rad delam.