Brezplačne malice za revne

shift

Guru
20. jul 2007
9.973
2.408
113
za šankom
za nagrado bo dobil DURS jutri na vrata.
drugače pa res lepa gesta.skoraj ne morem verjeti da je pri nas to mogoče

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.511
1.930
113
na temni strani lune
Odlična ideja
cheer.gif

malce off topic in malce žleht
evil.gif

Koliko stane 3-4 minutna reklama v prime time na "najbolj gledani televiziji" v sloveniji
17758-icon_confused.gif

(10-20 malic za 4-5€ na dan
grin1.gif
)

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Rada bi verjela, da je tako, ampak prvo, kar sem ob tem pomislila je ....
bonk.gif

Ampak potem sem prebrala, da sodeluje z Anino zvezdico in upam, da je namen res dobrodelen.

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Za vse skeptike, pojdite tja in prosite za brezplačen obrok. Če vam ga bodo dali, OK, če boste pošteni ga boste kasneje plačali če imate denar in ne iskoriščali dobrote nekaterih ki bi radi pomagali. Tedaj šele sodite druge, ki se trudijo pomagati. Ne vem kje je to in tudi ne bom šel tja zaradi tega, tako da ne mislit da delam neko reklamo. Vem pa da kolikor morem, pa ne naredim veliko, ampak vse eno pomagam takim ki so v stiski.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.702
3.243
113
v lokalni ostariji
dejstvo je, da je lokacija izredno neprofitabilna (menjava najemnikov ko čepinka gate)... in rabijo reklamo. tako da mamca ti sam gledaš kako so ljudje pokvarjeni pa niso. uni rabjo reklamo da se začne tam kej dogajat... so le dost umaknjeni pa še micka je bliz...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Kapo dol. Naslednjič tam pustim lepo napitnino.
aplauz.gif

Tudi jaz.

@alkoholik: glede Micke: ko sem bil zadnjič pred nekaj leti tam na večerji in je sodelavec vprašal 'kelnerja', kaj bi on naročil, odgovor pa je bil "nič kar tukaj naredijo!" ob tem pa se človek še spomni, kako je prav ta Micka postregla VARIKINO namesto šnopsa in je človek komaj preživel, je vsaj kar se mene tiče ta lokal na 'ignore'.

Sicer pa glede poteze o kateri je govora: sploh ni pomembno, ali si je s tem naredil dodatno reklamo, ali ne, pomembno je, da bo nekaj ljudi malicalo, kar sicer verjetno ne bi.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.581
2.397
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dejstvo je, da je lokacija izredno neprofitabilna (menjava najemnikov ko čepinka gate)... in rabijo reklamo. tako da mamca ti sam gledaš kako so ljudje pokvarjeni pa niso. uni rabjo reklamo da se začne tam kej dogajat... so le dost umaknjeni pa še micka je bliz...

Menjave najemnikov so menda zaradi izredno prijaznega najemodajalca
On topic.
Ne vem če rabi reklamo je vedno polno v času malic.
Drugač je pa tale šef prijazen kar se porcij tiče. Če pride mimo ob malici, vedno vpraša če je bilo dovolj, pa če bi kdo repete.
Meni je lokal OK, tudi cene in kvaliteta primerni.
O Micki pa rajš nebi....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:

Jaz sem bil tudi samo enkrat tam.... lokacija čist v pm (novinarji pa ljubljanska gostilna ali lokal), hrana bolj tko, sedaj so pa še eno upokojenko vzel za kelnarco kot vidim. Takrat sta bili vsaj dve mladi
cheer.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.169
6.341
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Kapo dol. Naslednjič tam pustim lepo napitnino.
aplauz.gif

Tudi jaz.

@alkoholik: glede Micke: ko sem bil zadnjič pred nekaj leti tam na večerji in je sodelavec vprašal 'kelnerja', kaj bi on naročil, odgovor pa je bil "nič kar tukaj naredijo!" ob tem pa se človek še spomni, kako je prav ta Micka postregla VARIKINO namesto šnopsa in je človek komaj preživel, je vsaj kar se mene tiče ta lokal na 'ignore'.

Sicer pa glede poteze o kateri je govora: sploh ni pomembno, ali si je s tem naredil dodatno reklamo, ali ne, pomembno je, da bo nekaj ljudi malicalo, kar sicer verjetno ne bi.

aplauz.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.169
6.341
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:

Menjave najemnikov so menda zaradi izredno prijaznega najemodajalca
On topic.
Ne vem če rabi reklamo je vedno polno v času malic.
Drugač je pa tale šef prijazen kar se porcij tiče. Če pride mimo ob malici, vedno vpraša če je bilo dovolj, pa če bi kdo repete.
Meni je lokal OK, tudi cene in kvaliteta primerni.
O Micki pa rajš nebi....

zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vsi se tu izogibamo Micke, ampak folka je pa tam vsakdan tolk, da komaj mimo gres po cesti.

Je tale ham-ham veliko boljsi, najboljsi tu blizu mi je pa Kovac v Sostrem.