BREZMEJNIH 1000!?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Skratka, ta paket mi je
zmaga.gif

....ampak mi Tuš ni najbl pr srcu
frown-1.gif

Gledam in gledam pa ne najdem, mogoče kdo kj več vidi
cool-1.gif

Konc koncev bom pa k Tušu prevekslu
wink-1.gif

Trenutno mam 3 zame...

LP.S

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Lahko preveriš na tarife.si - najprej v moj simobil preveriš koliko minut porabiš v katero omrežje, koliko sms-ov... Ampak so v skoraj vseh primerih porabe najugodnejši pri Tušmobilu.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ne kličem v druga omrežja k mam 0.10€ /min pa raj nosm še en gsm zravn
rolleyes-1.gif

sms-e pa kr naklofam, zato mi je ta paket mamljiv.
SiMobil ma pa te nove pakete kr neki
shocked-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj pravim, Tušmobil je najugodnejši, ampak očitno ni vse zlato, kar se sveti, ker jim kljub temu število uporabnikov ne narašča. Pri takih cenah bi človek pričakoval, da bo pol Slovenije odšlo k njim
tongue-1.gif
Ena sestra sicer pravi, da imajo signal čisto ok, druga pa, da je nonstop na Mobitelovem omrežju, ker prevečkrat ni Tušmobilovega.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če imaš 3ZAME od Si.mobila samo še zakupi 201 minuta v druga mobilna omrežja in dodaten strošek 12 € skupaj bo 30 €

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Odvisno od paketa. Ne pozna se na starejših paketih (torej ne na brezmejnih) razen vesolje. Mogoče so sicer že kaj spremenili, ampak včasih si lahko za enako ceno uporabljal Mobitelovo omrežje.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Pri paketu brezmejni se ti v primeru ko si v Mobitelovem omrežju za 1 minuto pogovora trgajo 4 enote (kot bi govoril 4 minute v Tuš-u), SMS in prenos podatkov pa se zaračuna dodatno po ceniku se mi zdi. V Tušmobilovem pa deluje tako kot je oglaševano. To so mi povedali na Tušmobilu, ko smo se že skoraj nategnili in vzeli ta paket.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
To vem, ampak pol ni več 20€ ampak 30€, Brezmejnih 1000 pa je 19€
wink-1.gif

Pa še akcijo - 25% je zdej in pride:
Citat:
BREZMEJNIH 1000 19 € - 4,75 € = 14,25 € prihranek v 24 mes. = 114 €
se prav da bi 14,25€ mel naročnino 24 mes ta teh 1000 enot
cheer.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
A če preklopi na mobitelov signal se kj pozna na položnici?

Citat:
RADIJSKO OMREŽJE
Ko se Tušmobilov uporabnik nahaja v Tušmobilovem lastnem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL, ko pa se nahaja oz. gostuje v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL MOBITEL. Nekateri modeli mobilnih telefonov (predvsem starejši modeli telefonov, ki niso bili kupljeni pri Tušmobilu) omrežje, v katerem se nahaja uporabnik, prikazujejo drugače, v zvezi s čimer se lahko pozanimate pri proizvajalcu svojega mobilnega terminala. Za pomoč in informacije se obrnite na klicni center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700. V kolikor je uporabnik v času uporabe storitve prijavljen na radijsko omrežje ponudnika nacionalnega gostovanja, se za klice znotraj paketa uporablja obračunski interval 180 sekund, za klice izven paketa pa 60 sekund. V Tušmobilovem radijskem omrežju je obračunski interval za klice 30 sekund.

Razlika v obračunskem intervalu ko si na mobitelovem omrežju in sms-i in mms-i ne grejo iz zakupljenih količin ampak se ti obračunajo posebi po velavnem ceniku..

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Če bi pa nastavu da ne preklaplja na druga omrežja, kako bi pa blo pol?
Me bol zanima za LJ. in bližnjo okolico?

Pa tisto pokritost omrežja mi ni treba gor limat
smile-1.gif
k sm jo že gledu, vem da mi par kolegov jamral tud da jh po LJ. vn meče včasih.
Še kako mnenje, a se splača vzet ta paket!?

Hvala vsem
zmaga.gif

@Deky_ : Thx

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja nabolje je res da daš na ročno izbiro omrežja da ti je cel cajt na Tušmobilovem omrežju pol ni panike..da bi ti preklopilo...Sam uporabljam Brezmejnih 2000 in zlo zadovoljen...
wink-1.gif

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Če uporabljaš Mobitelovo omrežje ti zaračunajo SMS in prenos podatkov, klici pa se obračunavajo na 3 enote. Govoriš1 munito ti vzame 3 enote, govoriš 2:59min in ti tudi vtame 3 enote.Sam uporabljam brezmene 1000 oz. multipaket 1000 ze 6 mesecev in lahko samo priporočam. Za 14,25€ nikjer ne dobiš toliko kot pri Tušu. Do sedaj sem samo parkrat moral izbrat Mobitelovo omrežje (imam ročno nastavljeno na Tušmobil).

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Neglede na to da sm uporabnik SiMobila že XX let mi je mal žou da nimajo kake ugodnosti za "stare" naročnike kokr majo v AT.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Če bi pa nastavu da ne preklaplja na druga omrežja, kako bi pa blo pol?
Me bol zanima za LJ. in bližnjo okolico?

A ni TM v LJ kenslal nacionalni roaming, ker da imajo pokritost na zadovoljivem nivoju? Potem itak nima kam preklapljat, ker je na razpolago zgolj in samo domače omrežje.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Vsi mobilni naročniški paketi na enem mestu:
http://www.dreamdesign.si/info...rocniski-paketi

Neuraden zemljevid, kjer so bazne postaje Tušmobila najdeš tukaj:
http://www.dreamdesign.si/projekti/tusmobil-bazne-postaje.html

Če bi hotel primerjati bazne s Si.mobilom imaš pa tukaj:
http://www.dreamdesign.si/projekti/simobil-bazne-postaje.html

Trenutno stanje pri Tušmobilu je podobno pri Si.mobilu v letih 2004/2005. Če se bo gradilo kot prejšnja leta (okoli 100 novih baznih na leto) bo proti koncu leta stanje kot pri Si.mobilu leta 2007/2008, konec leta 2012 pa simobilovo omrežje iz leta 2009/2010.

Kjer so bazne še predvidene je bolj švoh signal, kjer pa je tipi topi je pa tak signal kot pri SI.mobilu. Trenutno jih je pri Tušmobilu okoli 450, pri Si.mobilu 700. Oba naj bi želela zgraditi vsaj 900 baznih.

Samo malo za primerjavo: Si.mobil je imel v letu 2007 555 baznih, leta 2009 pa 650. Naslednja 3 leta ima Tušmobil s Nokio Siemens Networks pogodbo o postavljanju omrežja.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Vidm da je po LJ kr dobra pokritost, izven je pa kr rahla žalost...
Glede paketov pa nima konkurence
wink-1.gif

Hvala vsem... dobite *****

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz bi bil še zadovoljen, da kdaj nisem dosegljiv.
tongue-1.gif

Razmerje klicev imam najmanj o/d 1:10, tko da tud če mi Tuš kuri trojne minute na mobitelu mi je vseeno.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
O pokritosti ne moremo govoriti kot slabi. Navaden GSM signal je enak kobkurencevemu. Le v vecjih mestih se lahko poznajo razlike pri prenosu podatkov. Tako da s signalom ni vec toliko tezav kot vcasih. Pa dobrodosel :=)