Brez naročnine

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Gledam za paket brez naročnine. Se pravi da plačujem samo dejansko porabljene minute. Predplačniški paketi odpadejo ker moraš vsake toliko časa polniti račun da vse skupaj ne propade.
Gledam po netu in vidim da ima to opcijo samo Tuš ali sem mogoče kaj spregledal?

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
TUŠ Brez: 0,15€/min,SMS,MMS
Simobil Simpl na račun: 0,11 €/min,SMS,MMS
bob 4c: 0,04 €/min,SMS,MMS

Izbira ni ravno težka, se mi zdi.

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Sim kartica bo služila nekemu drugemu namenu kot telefoniranju, tako da so cene klicev brezpredmetne.

Hvala vam za iformacije!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
potem pa pokliči in vprašaj
wink-1.gif
morda je kakšna druga opcija boljša,..
b

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kingroad pravi:
Sim kartica bo služila nekemu drugemu namenu kot telefoniranju, tako da so cene klicev brezpredmetne.

Hvala vam za iformacije!

Potem ti definitivno prav pride kot edina izbira zgolj Tušmobil BREZ. Zakaj? Zato, ker edino pri njem ni pogoj, da v določenem časovnem obdobju MORAŠ porabiti oz. zapraviti določen znesek, da ti ne zaprejo ali blokirajo tel.št., kot pri ostalih
wink-1.gif

Lp.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Pozdravljeni!

Kaksno je tukaj sedaj stanje?

Imam paket Osnovni na Mobitelu, toliko da ohranjam telefonsko pri zivljenju, ampak ne uporabljam, tako da se mi ne ljubi placevat 4 eur vsak mesec za paket.

Rabim paket, ki mu ne potece veljavnost, pa da placujem po porabi. Pa da prehod ne stane veliko.

Bob, Simobil ali kaj tretjega? Tusmobila bi se izognil, ce se da.

Hvala in LP,
PIC

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Simobil kot kaže omogoča spremeniti naročniški paket v predplačniški, ne vem če tudi mobitel.. to bi bilo kar ugodno (predpostavljam da hočeš ohraniti isto številko).

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Bob 4cente. Plaæuješ samo kar si porabil, če nisi nič potem nič.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Bob = moram kupit kartico za 15 eur, da lahko naredim prenos.
Izi = prisilno polnjenje zaradi ohranjanja stevilke odpade.

Zaenkrat je favorit Simobil SIMPL na račun, preverim hitro postopek prenosa in stroške.