Brez Mirsada

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
No, Alešič me je vsaj dvakrat med dirko zbudil. Men osebno je bilo zanimivejše, ko je bila brezvezna dirka in je Miran povedal kakšno dogodivščino, anekdoto ali trač. Ker zaenkrat še dobro vidim, ne potrebujem komentiranja , da si je nekdo iz vezirja snel foljo in podobne zadeve, katere so prikazane na ekranu. V glavnem komentirala sta dobro tistih 10 minut, ko sem bil buden, glede na dogajanje na dirki... No ta drugi je malo preveč hotel biti šaljivec.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
pa kaj je z vami..... alešič pa šport ne gre skup... alešič pa trač pa že!

ta dva sta bila super! edino reklame na vsake 5 krogov so mi dokurčile pa sem na avstrijca preklopil.... tam sta tudi po vaše glih enako tečna

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Cez mirsada govorijo oz. pisejo tisti ki po 13 sezonah F1 niso sposobni prebrati priimek pravilno. Ališiæ.
bonk.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Se vidi, da nisem spremljal formule 3 leta, pa sem pozabil priimek komentatorja. Brez najboljšega voznika v zgodovini F1 ni bilo to to
evil.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Cez mirsada govorijo oz. pisejo tisti ki po 13 sezonah F1 niso sposobni prebrati priimek pravilno. Ališiæ.
bonk.gif

to kaj sem napisal je še preveč točno za njegove razmere....... BARIKEELOOOOO
bonk.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
bonk.gif

to kaj sem napisal je še preveč točno za njegove razmere....... BARIKEELOOOOO
bonk.gif

Dejansko si pokazal da je Mirsad za odtenek pametnejsi od tebe, on ga biksa z izgovorjavo (naglasom), ker pac zeli bit "originalen", ti pa dejansko ne zmores pravilno crkovat.

Torej, epic fail
evil.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
no ja... napačno črkovanje nepomembne besede je daleč od epic faila...... ampak po želji

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Tu se pač vedno najdejo pametnjakoviči, ki trdijo, da je Ališič preveč rumen, pa ne vem kaj še vse. Ja kaj pa naj po vaše dela komentator, ko 1. vodi z prednostjo 14 sec., za njim je 2. uvrščeni, ki zaostaja še dodatnih 20sec. itd. Naj komentira kako se nekdo vozi pred kom. Delo dobrega komentatorja je, da če glih ni dirka zanimiva, on naredi zanimivo. Mali bi nekateri morali pogledat npr. kako se komentira nogomet v Braziliji, pa bi jim takoj postalo jasno o čem govorimo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Povprečen folk (vsaj jaz tako mislim), ki se usede pred TV da bo gledal F1, si tudi ko je najbolj dolgočasno, ne želi poslušati vsebine člankov, ki jih ponavadi najdeš na 24 kur ali v kaki ženski reviji.
Tisti čas ko je dolgčas, naj raje pove kaj o zakulisju v garažah, o tehničnih zadevah, ma karkoli, o vremenu... ne pa o slavnih osebah in njihovem življenju.
bonk.gif

Če je to njegovo edino mašilo, hvala lepa.
Ta dva imata vsaj potencial (vsaj Zupančič), da nam bosta postregla s kako zanimivostjo.

Podoben nakladač kot Ališič, mi je v smučanju Lavrenčič. Bravi balzam je, ko Vrhovniku pusti do besede.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako je.

bmk kdo je s kom spal, kaksno torto je kupila sumaherjeva baba, zakaj si v deichmannu rosberg kupuje cevlje in kater balzam za lase uporablja. Alisicevo dretje pride pa na plano tudi, ko je dogodka ze zdavnaj konec.. Folk, ki ima F1 za popoldanski spanec, ga pac formula zanima ravno toliko, kot curling ali pa kaksen ameriski western iz '40 let..

Komentator naj komentira tisto za kar je placan - F1.. Naj odpre f1technical.net pa tam malo bezno opise (ce se ze ne spozna) kaj je kdo pripeljal na dirko... Recimo pri Alisicu mocno dvomim, da bi slisal storijo o McLarnovem zadnjem krilu, zakaj imajo prednost na ravnini, zakaj se Ferrari usaja cez Cosworthove motorje, zakaj je Virgin v celoti sprojektiran v CFDju, zakaj ni USGP, kaj je bila fora StefanGP in zakaj jih ni, zakaj ima MercedesGP nov difuzor na VN Bahraina... in se in se in se, je teh novic, posebej na prvih nekaj dirkah, ko folk sprobava vse mozne novosti..

No, bi pa zvedel, da je Rosberg dobil novega SLS AMGja, da je Schumi prebarval dnevno sobo z barvo, ki mu jo je dostavil dober prijatelj neke slovencka, ki zivi v Svici, da je imela Slavica nepozabn party na jahti in, da je Massa varal svojo zarocenko z znanim brazilskim trannyjem.. Da se ne bi ene 170x zmotil - Alonso Renault, Kubica BMW, Rosberg Williams, Williams Toyota, Schumacher Ferrari sploh ne bom omenjal..

Nova dva n00ba sta solidna.. Potencial je kle..

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Aha....

Mata pa tudi odličen zgled. Peter Kohl na DSF-u komentira oz. je komentiral proste treninge katere prenašajo. Vsi so ga hvalil, pa nemški motorsport-total forum je bral sprot med treningom in odgovoril na kako vprašanje oz. kar je opazil v forumu.

Povzel je članke po netu, katere folk pač ne bere in prav je tako da jih je povzel, meni se te bedarije ne da več tolk spremjlat. Je pa motoršport in to mam rad tko da še gledam čeprav je tugo. Glavno da je MotoGP in tistih 5 fantastičnih dirk na leto.
cheer.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Noben od vseh treh ni tehnicno podkovan da bi razlagal visjo tehniko.

Alisic je clovek ki je bil osebno blizu F1, marsikaj je uspel zvedet iz prve roke, pa tudi ce zadnje case prevec rumeno govoril. To je bil njegov stil, je pa z svojim performansom drzal nek tempo. Saj F1 je itak iz leta v leto bolj dolgocasna, ker je po prvih nekaj krogih vse jasno.

Ta dva pogrebnika pa cel cas govorita v prazno. Se lepse pa je ko se zupancic spravlja strokovno razlagat v stilu mihelica, le da vseskupaj izpade palamuđenje prve klase brez repa in glave.

Zanimivo pa je tudi to da se nad Alisica spravljajo ljudje ki jim je drugace zelo vsec nekdanji Eurosportov in ITV-jev stil komentiranja.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj ne rabis biti Newey, da preberes malo forume, tehnicne clanke, vseskupaj prevedes in serviras naprej.. Alisic bi bil kul, kot novinar, da bi prinesel informacije iz paddocka, dober komentator bi pa uporabil tisto, kar je dejansko zanimivo..

Alisiceve performanse? "uuuuuuuuuuLALALLAAAAAAAAAA DEEEEEEEEEEEŽ DEEEEEEEEEEEEEŽ!!!!!!", pri dejanskih 3h kapljicah lih ni nek pravi tempo, anede?
smile-1.gif
Je bolj za lenuhe, ki dremajo ob dirki, popoldne pa v gostilni razlagajo, kako je nekdopac zownal vse in suvereno zmagal..

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Pogrebnika sta tako mimo da je tisto dretje ob dezju pravi delirij.

Dejanski komentator pa je pri nas zal le Mihelic.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Tu se pač vedno najdejo pametnjakoviči, ki trdijo, da je Ališič preveč rumen, pa ne vem kaj še vse. Ja kaj pa naj po vaše dela komentator, ko 1. vodi z prednostjo 14 sec., za njim je 2. uvrščeni, ki zaostaja še dodatnih 20sec. itd. Naj komentira kako se nekdo vozi pred kom. Delo dobrega komentatorja je, da če glih ni dirka zanimiva, on naredi zanimivo. Mali bi nekateri morali pogledat npr. kako se komentira nogomet v Braziliji, pa bi jim takoj postalo jasno o čem govorimo.
1. vodi za 14 sekund, 2. zaostaja za dodatnih 20 sekund... Nagradno vprašanje: ima prvi prednost pred drugim A: 14 sekund, B: 20 sekund in C: 34 sekund...?
cool-1.gif

Imaš pa prav, Ališič bi točno tako povedal, da bi se v enem stavku trikrat zmotil glede zaostankov, bil bi pa do pike natančen, kakšne barve tangice je imela madžarka, katero je Irvajn pred 15 leti brusil v boksu po dirki v Spaju...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Pogrebnika sta tako mimo da je tisto dretje ob dezju pravi delirij.

Dejanski komentator pa je pri nas zal le Mihelic.

Mihelič je bil šele pogrebnik - po 10 krogih je začel opisovati pokrajino...

Sicer sem pa že pred časom povedal, da bi bil Mihelič-Ališič izjemno zanimiv komentatorski tandem

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Dej ne seri, pol bi šele vsake 3 minute zadremal, pa se v naslednjem trenutku spet zdramil.... i tako 100 puta...