Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A man accused of importing sex doll parts in the shape of children has been arrested in Hobart, with Australian Border Force officers saying the "harmful" dolls have no place in the Australian community.
Italijanski podjetnik v Pulju na Hrvaškem je obvestil policijo, da mu je bilo odtujenih 150.000 evrov. Hrvaška policija je na mejnem prehodu Dragonja ustavila šest osumljencev, med njimi dva italijanska policista in karabinjerja.
"Nedelja, i svi ste tu
sve podseća na sreću...
Nedelja, a više vas ja
zagrliti neću.
Nedelja, i svi ste tu
a mene s' vama nema
daleko negde sam
na put bez povratka
vas sin se sada sprema..."
Jedna mama uoči Božića svoje klince zabavlja ludim idejama po trendu 'Elf on the Self', pa je, tako, obiteljskog psa obojala u zeleno. To je izazvalo brojne negativne komentare
Ostin Rasel donedavno je bio samo izvršni direktor firme u svetu automobilske industrije, a sad je zahvaljujući rastu svoje kompanije na tržištu postao i milijarder.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.