Bravo Tinca!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Srebro!
cheer.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ze drugo! Se dobro, da nasi mediji samo "mucenisko pot" narcisoidne Majdic mecejo naprej....
bonk.gif

Bravo Tina!

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ze drugo! Se dobro, da nasi mediji samo "mucenisko pot" narcisoidne Majdic mecejo naprej....
bonk.gif

Bravo Tina!

Samo podpišem!
grin1.gif

Škoda za 4 stotinke, ampak še vseeno... BRAVO TINA!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
bonk.gif

Bravo Tina!

Ja al pa uni [censored] gruzijski, ki se je edini ubil na ledeni progi
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
saj se šališ?!

BRAVO TINA

Raje to vprašanje postavi nekoga ki sem meša bron majdičke in jo ima za narcisoidno in podobne bedarije. ne vem zakaj je to potrebno? Pa vedno mora biti nekdo pametnejši kot vsi ostali, svašta no.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ksz.

tuki pr nas so za Petro vedli le Slovaki(zarad trenerja) in Poljaki (ker je bla njihova takrat druga),

da je Tina dobila medaljo je vedelo precej vec kolegov

sicer sem pa najvec cestitk prejel ob uvrstitvi nasih fucbalerjev na svetovno prvenstvo
cheer.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
bonk.gif

Bravo Tina!

Grajbos, kaj boš porekel na tole??
smile-1.gif

Ta post je še mene presenetil, s kakšno privoščljivostjo in podmuklostjo je bil napisan.
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

Kje je pa Notranjc?
Tukaj. Komaj sedaj se mi je pritisk zaradi zavisti ob osvojeni medalji Tine vsaj toliko znižal, da sem lahko prlilezel do tipkovnice, si moram kar en Narodnozabavni rock zavrtet, da se vsaj malce umirim.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kaj naj rečem? Obe sta carici...
cheer.gif

Tina ker je ob "podpori" medijev in predvsem Smučarske zveze pokazala, iz kakšnega testa je, česa je sposobna, za kaj živi in dela.
Petra pa prav tako, ker je kljub poškodbi šla na tekmo in osvojila bron. Brez poškodbe bi najverjetneje dobila zlato, in kasneje še morda kakšno medaljo.

Glede tožbe... Je kar je, moralno je Petra veliko izgubila, tudi finančno... Boljše bi bilo, če bi tožila MOK, ker je sploh dodelil igre takim šalabajzerjem, kot so Vancouverčani... Že v Calgary-ju je marsikaj škripalo, tule leta 2010 pa še bolj, kot da ne vejo, kaj delajo, kaki so varnostni predpisi ipd.

Tina pa itak, kapo dol... Upam, da se bo Smučarska zveza spravila ven iz svoje zaplankane miselnosti.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.