Bravo občina Domžale in njen župan... NOT!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.114
4.101
113
Eto, danes sva dobila obvestilo glede sprejema najine punčke v vrtec v Domžalah.

Ni bila sprejeta in je na skoraj 200-tem mestu čakalnega seznama za letnik rojstva 2010!

Torej v občini Domžale vsaj 200 otrok, ki so bili rojeni leta 2010 sploh ni prišlo do vrtca!
Župan, ki je bil župan tudi prejšnjega mandata bi moral za tole katastrofo odstopiti ali pa do jeseni urediti mobilne vrtce!

Oba privat vrtca sta že zasedena in glede na to kako kaže, tamala sploh ne bo prišla do vrtca v času ko bo morala v osnovno šolo.
Kam naj furam otroka zdaj - vsak dan?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.830
6.595
113
Od kje pa je naenkrat toliko otrok?
sprasujem se.gif

Kolikor gledam vsako leto odprejo nov vrtec.

1. septembra 2009, odpira vrata novi vrtec ČEŠMIN, ki bo sprejel blizu 150 malčkov, ki jim želimo prijetno varstvo.
V torek, 21. septembra 2010, je bil slovesno odprt Vrtec Gaj v Preserjah, v katerem je že vključenih 134 otrok.

sad

Guru
24. avg 2007
21.308
9.927
113
Nista edina. Zal. Tako da se bo treba znajt kakor ves. Privat varuske (na crno) so pa od 350 eur navzgor.

Ce pa mislis, da bo zupan odstopil se ti pa lahko zgolj nasmejim.

Ps: nasvet: locta se, pa bo zena kuj dobila.

Je pa zdaj treba pri stanovanjih vzet v ozir tudi take stvari. Sploh recimo ko v kaksni vasi zraste stanovanjsko naselje z 200 stanovanji. Tam je pa le 1 vrtec z enim oddelkom. Jah jeba, ni le zupan tukaj kriv. Se mi zdi, da je bil tak primer v Vodicah.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.114
4.101
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jeba
fuzbal ima prednost pred vrtci, v lj pa stozice.
Ce bi imel vec prostora, bi se sel varusko

Ja, pa ogromen dom za ostarele zraven Mercatorja pri stadionu. Bodo lahko gledali zastonj nogomet z balkonov.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.114
4.101
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Misliš da je drugje kaj drugače? Povsod je poden kar se tiče vrtcev.

Verjamem. Sem že pozabil, da živim v banana republiki, kjer se odgovornost prevzema s čvekanjem, da se prevzema odgovornost.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.431
7.140
113
pri taščici
Kaj dobis za 350E?
Za tako ceno se vrzemo skupaj iz 9. Nadstropja, oziroma nekdo pusti sluzbo pa cuva svojega otroka, pa enega najetega.
Pa ne bom za 500 na siht hodil, potem pa dal 350 za varusko, se prej pa xy k evrov za komunalni prispevek.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.242
1.276
113
43
Midva sva ga vpisala in je na prvih 3 vrtcih 6x večji vpis glede na zmožnosti pri enem celo 8x

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.207
4
38
Kranj
rener.info
Midva sva nasega vpisala v vrtec, ki nama je najblizji (cca. 100m stran). Vse zasedeno... Nekega dne je prislo pismo, da bodo v kraju 5km stran delali modularno enoto, ki bo odprta nekje oktobra. To bi se slo, ampak oktober se je blizal, zenina sluzba tudi, o vrtcu pa ne duha ne sluha. Na sreco se je od nekod nasel prostor v centralnem vrtcu, ki je na mojo sreco se na poti v mojo sluzbo. Lahko recem, da sva imela res sreco. Modularni vrtec so odprli sele nekje decembra. Med tem casom bi pa kaj??
In na zalost se to dogaja povsod. Po eni strani spodbujajo k visanju natalitete, po drugi strani pa, ko je otrok star eno leto, nimas kam z njim, razen, ce nimas 24/7 casa..

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.495
7.675
113
Brez heca sem s svojo enkrat razmisljal o tem da bi mela privat zadevo. Ampak ce se ne motim so tako zaf.ukani pogoji glede prostorov da je brezveze sploh razmisljat o tem.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
Jaz tudi ne morem verjet, od kje tok otrok, a folka skoz isto ali manj?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.242
1.276
113
43
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Brez heca sem s svojo enkrat razmisljal o tem da bi mela privat zadevo. Ampak ce se ne motim so tako zaf.ukani pogoji glede prostorov da je brezveze sploh razmisljat o tem.

Zajeban ful. dobra kolegica je bila že skoraj na koncu pa ni zneslo na koncu

S kolegico sta hotele in obe vzgojiteljice z izobrazbo pa vseeno ni šlo. zakaj ti zdej ne morme povedat ker nevem ampak je obupala čist

Nazadnje urejeno:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Je pa zdaj treba pri stanovanjih vzet v ozir tudi take stvari. Sploh recimo ko v kaksni vasi zraste stanovanjsko naselje z 200 stanovanji. Tam je pa le 1 vrtec z enim oddelkom. Jah jeba, ni le zupan tukaj kriv. Se mi zdi, da je bil tak primer v Vodicah.

O ja, pa ravno za takšne primere je ravno župan najbolj kriv.

Kdo tala gradbena dovoljenja, dela prekvalifikacije kmetijskih zemljišč v zazidljiva, kasira denar iz tega namena in podobno? Ravno lokalni oblastniki.

In ravno lokalni oblastniki morajo poskrbeti, da gradnjam sledi tudi infratruktura. Od elektrike, vodovoda, kanalizacije, pa do šolske infrastrukture. Sorry, ampak tako to je povsod v normalnem svetu, samo v Sloveniji očitno ne, so prioriteta razno razni stadioni in njim podobni idiotizmi.
bonk.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
Taki primeri so pri nas žal povsod
frown-1.gif
. Imam zelo dobrega prijatelja in z njegovo imata tri tamale. Noben ni v vrtcu zaradi takih bedarij, samo ne vem komu se lahko zahvalita, da v sosednji hiši živijo stari starši, ki iz dneva v dan pazijo na tamale, ko sta oba v službah. Kaj bi bilo, če ne bi imela nikogar? Najet nekoga, ali pa se po domače je**.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Hja to je že res. Vendar a je kdo vprašal avtorja teme, če je pred seksom poslal faks na občino, da dela otroka? Vrtci se ne zgradijo čez noč.