Bravo, Miheljak!

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
dober novinar ne bo blatil ljudi brez kakšne osnove. menim, da je tožba upravičena, saj blatiti nekoga ni enako svobodi govora. svoboda govora je izražati mnenje o nečem in ne obtoževanje nekoga. v tem primeru je šlo za obtoževanje. Go JJ, zapri gobcke tem našim novinarskim slavčkom. No, sej Petku so ga tud, samo na bolj neprijanez način. Zgleda, da "novinarji" želijo še eno za poduk. Pa jim dejte!

lp

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
sej dost cajtengov in revij se bo zdej tako popucalo, ko ne bo vec evrov za oglaševanje.... me zanima kaj bodo potem delali, pisali zagotovo ne...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
In potem bo Mihelajk rekel da ni primitivec ampak intelektualec.

In nekateri mu še "čestitajo".

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Jaz se v celoti strinjam z Miheljakom, predvsem s tistim delom o praznjenju proračuna. Celo Računsko sodišče je našlo primanjkljaj. Da ne govorimo o tem kaj se je dogajalo na SOD-u in KAD-u oziroma v določenih njunih podjetjih.

Če katerakoli Janševa že vložena tožba proti slovenskim novinarjem uspe, je konce svobode govora in mišljenja v Sloveniji, gremo nazaj v srednji vek.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
jaz sem še vedno menja, da je Janša delal napake, vsi so jih, a je on veliko svojih napak tudi popravil. ne me zdaj, pa dokaži, ker nimam časa vsega raziskat in se temu posvetit. je imel afere, jih je imela LDS, pa še marsikdo, vem pa, da se bomo še fejst po glavi tepl zarad Pahorja.

eno od dejstev, katerega najbolj občutim na svojih koži - ko je bil Janša na oblasti je ta, da se je veliko stvari porihtalo, življenje je še vseeno težko, a ne tako, kot je bilo težko pod LDS-om, manj je bilo političnih pretresov.

okej, Patria, ta je bila skoraj najmočnejša, Pahor ga pa že na začetku lomi z Ruplom ...

priznam, veliko pišem z glave in veliko je nepreverjenega, samo po občutku - pod Janšo nam ni bilo hudega, in samo upam, da nam pod Pahorjem tudi ne bo. imam pa slab občutek, glede tega, kaj nas še čaka ...
crazy1.gif

Sancta simplicitas.

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ...

Jaz se v celoti strinjam z Miheljakom, predvsem s tistim delom o praznjenju proračuna. Celo Računsko sodišče je našlo primanjkljaj. Da ne govorimo o tem kaj se je dogajalo na SOD-u in KAD-u oziroma v določenih njunih podjetjih.

Če katerakoli Janševa že vložena tožba proti slovenskim novinarjem uspe, je konce svobode govora in mišljenja v Sloveniji, gremo nazaj v srednji vek.

V srednjem veku smo bli 12 let na pedeset podlage. Pa zgleda, da bomo zdej spet nekaj časa.

Kaj čmo, samozvani kolumnist si na tak način zdravi traume iz otroštva. Upam, da ga doleti petkova usoda. Bo hitr ozdravu.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik kvapazdej pravi:
Kaj čmo, samozvani kolumnist si na tak način zdravi traume iz otroštva. Upam, da ga doleti petkova usoda. Bo hitr ozdravu.

Govoriš o srednjem veku in kako nam je bilo in nam bo spet hudo, v naslednjem stavku pa podpiraš nasilje nad novinarji? Višek inteligence, res....
crazy1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.606
2.419
113
Pomurje
Kaj češ, eni so pač že precej bolni in stalno povdarjajo svojo nedolžnost.

JJ več govoriš o dokazih in svoji nedolžnosti, bolj se koplješ v drek. Dokazuješ, da imajo "sovražniki" prav, ker se v nedogled obremenjuješ z njimi.

Tudo na Pahorja se zliva gnojnica, pa toži kje koga?

Lp

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
V bistvu je v tem primeru v drek zarinil Miheljak. No, v bistvu bo o tem kdo je v dreku odločilo sodišče.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.606
2.419
113
Pomurje
Veš kaj naj si JJ omisli svoja sodišča, no saj so itak njegova in se tam zajebava in troši svoj in ne naš denar.

Lp

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
Glede na to da nima več nobene posebne funkcije ne vem kako bi trošil tvoj denar.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.606
2.419
113
Pomurje
Tako, da povzroča nepotrebno delo sodnikom. Oni pa porabljajo čas za take brezvezne otročarije. Otroški vrtec.

Nerešenega kriminala pa toliko, da te kap.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Pizdarije, ki jih vlada dela (prejšnja ali ta, vseeno) seveda ne bodo na papirju, s kateri boš nekaj dokazal! Nikjer ne bo pogodbe, če mi tega skineš z odbora, bom poskrbel, da pa tvoja žena dobi ta avto, tisto delovno mesto, pa še tri tvoje kolege lahko postaviš nekam po tvoji izbiri.

Če tega ni mogoče dokazati, še ne pomeni, da se to ni zgodilo.
smirk-1.gif

JJ je izredno pametna oseba! JJ si je naredil krog (in prilagodil zakonodajo) da lahko dela vse uradno. Imel je nekaj dobrih potez in nekaj slabih. Saj jih imajo vse vlade. Bistvo pa je , da je sprejemal zakone in akte, s katerimi je lahko načrtno v slabo naroda delal stvari, ki pa pravno gledano niso slabe (saj si je prej vendar zagotovil pravno podlago). Žal
crazy1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Novinarji in kolumnisti so slaba vest politikov in prav je, da govorijo in opozarjajo na napake, ki jih naši oblastniki delajo. Miheljak je pri tem še posebno "tečen" in čeprav ga desničarji označujejo za ultra levičarja, v svojih kolumnah graja tudi poteze nove vlade (ki naj bi bila levičarska), zato mu je težko pripisati neobjektivnost. Seveda se vsakdo obesi na tisto, kar mu ni všeč, vendar dvomim, da bi bil Miheljak tako naiven, da bi pisal brez utemeljitve.
Dokler bomo imeli novinarje, ki bodo gledali pod prste VSEM političnim opcijam, potem lahko govorimo o demokratičnem novinarstvu. Gorje nam, ko bo tega konec, potem se bomo vrnili za par desetletij v preteklost.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej men je smešno, ker bi to morali delat policaji. Tako pa novinarji več svinjarije ven potegnejo kot policaji...