Bravo, Miheljak!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Lepo se je opravičil serijskemu tožniku
cheer.gif

Opravičilo

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
upam da ga stozi in miheljaka zaperejo, za forum in forumske mojstre mogoce dovolj banalno, a za nekogaki v dnevnik pise bedarije... pa je edino zapor pravilna rešitev... obtoževanje na silo..

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
bo to dokazal na sodiscu... kot rop, ki bi tudi moral

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
glej, ce je teb normalno da lahko nekdo govori v 3dni o vsakmu brez nekih dokazov potem se motiš, to je blatenje na suho in konec... upam da ga stozi, simple. tako da ne bo vec tipkovnice primo v roke... zato pa je tako, ker vsak kater ima 5 minut cajta ima svoj blog in pise gor bedarije ce so res al pa niso. ne gre to tako.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Vidim, da ti je Miheljakovo delo ful znano. Ampak ok, se ti oprosti, ker poznam tvoje poste in verjamem, da v življenju najbrž nisi veliko bral
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
ni mi znano, ti si se pac vrgel na miheljaka in janso, men je vseeno ce lojz obtuzuje micko...naj ga micka tozi.
ti si pac tak, da rad locis na take in onake, ces eni lahko drugi pa ne. no go.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
aja pa to še, sem prebral tale link, in je tipicna novinrska, ces zdej se bom pa delal norca, ker jaz lahko pisem po dnevniku, na koncu pa iz sebe dela butla... namest da bi lepo priznal, da ne more na suho gobca otresat.

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
glej, ce je teb normalno da lahko nekdo govori v 3dni o vsakmu brez nekih dokazov potem se motiš, to je blatenje na suho in konec... upam da ga stozi, simple. tako da ne bo vec tipkovnice primo v roke... zato pa je tako, ker vsak kater ima 5 minut cajta ima svoj blog in pise gor bedarije ce so res al pa niso. ne gre to tako.

Ja hudiča, a bo zdaj treba vsakemu komentarju priložiti še sodno overovljene dokaze?

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Hvala bogu, da obstaja Miheljak v Sloveniji, da se malo dogaja.... bi se reklo. Vsaj teli paranoiki se bodo ukvarjali s Miheljakom in ne bodo smetili bolj koristne poglavja v SLO. Seveda je pa danes moderno tožit vsakogar, pa če tudi brez kakršne koli pravne osnove. Itak. Go go JJ

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A lahko kdo na kratko povzame, s čim se je to začelo ? Torej kaj je pisal Miheljak, da ga JJ toži ?

PS: Aha, bistvo je zajeto v linkani strani...

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz sem še vedno menja, da je Janša delal napake, vsi so jih, a je on veliko svojih napak tudi popravil. ne me zdaj, pa dokaži, ker nimam časa vsega raziskat in se temu posvetit. je imel afere, jih je imela LDS, pa še marsikdo, vem pa, da se bomo še fejst po glavi tepl zarad Pahorja.

eno od dejstev, katerega najbolj občutim na svojih koži - ko je bil Janša na oblasti je ta, da se je veliko stvari porihtalo, življenje je še vseeno težko, a ne tako, kot je bilo težko pod LDS-om, manj je bilo političnih pretresov.

okej, Patria, ta je bila skoraj najmočnejša, Pahor ga pa že na začetku lomi z Ruplom ...

priznam, veliko pišem z glave in veliko je nepreverjenega, samo po občutku - pod Janšo nam ni bilo hudega, in samo upam, da nam pod Pahorjem tudi ne bo. imam pa slab občutek, glede tega, kaj nas še čaka ...

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Ni mu za zamerit. Brezplačnike so mu skenslali in ma preveč časa, ker nima več člankov za pisat pa pač malo tožari okrog do odhoda v zapor. Po sajkekovi filozofiji je z eno nogo že itak not.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Če ti pa pravim, da je to po sajkekovi filozofiji. Njemu se zdi, da je vsak, ki se mu napove obravnanva na sodišču avtomatsko kriv.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.176
113
Za pritisk nad cigani se res ni treba opravičevat dragi Miheljak
evil.gif
. Druga porekanja pa kar držijo.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
V zahtevi za opravičilo piše tako:
Citat:
V vaši kolumni v časopisu Dnevnik ste dne 7. 1. 2009 izjavili, da je naša stranka gospod Janez Janša za seboj pustil precejšnje opustošenje - izpraznjeno državno blagajno, zapravljene prihodke za ceste, razmetavanje državnega denarja za predvolilne golaže.

(…) Ravno obratno, vsa ravnanja naše stranke so bila v celoti nasprotna ravnanjem, ki ji jih očitate v vaši kolumni, kar je neposredno dokazljivo z javno dostopnimi uradnimi makroekonomskimi podatki.

Naša stranka zato ocenjuje, da so vaše neresnične izjave o dejstvih v celoti nedopustne in vas zato poziva, da jih prekličete oziroma se zanje opravičite, v nasprotnem primeru bomo primorani vložiti tožbo in zadevo urediti po sodni poti."

Podatke lahko preveriš tu: http://www.finance.si/234763/Public_enemy_Gaspari_je_grobar_javnih_financ

Svoboda govora ne pomeni svobode blatenja in laganja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
določenim ljudem pac ne mors dopovedat, da naj nehajo nakladatiin jih očitno moraš tožit..jaz upam da kdaj take stvari proti novinarjem tudi uspejo, da se bo malo manj gobce otresalo za brezveze. Bodo morali dejansko kaj bolj pametnega sproducirati.pa kaj razsikat si nabrati vire in potem objavit...