Stardec; sej v zadnjem topicu imas dost prov, sam se mi pa zdi, da pač tko diplomacija ne poteka več! če gledamo celo EU, se vsi pogovarjajo med sabo lepo, diplomatsko, k da so v vatko zaviti. Balkanci dol, pa kažejo svojo naravo, in to tudi v vrhu politike. Zato se dolgo ne bojo v EU, niti blizu ne civilizarinim družbam (kot je kao EU)! In tud mislim, da s takimi dejanji (ERC, ipd) ne bojo naredili usluge, ne sebi, ne drugim! Zdej se bo mogla EU diplomatsko dokazat kako je res MOCNA, in jih strt, da ukinejo to ERC! Bomo videli, kako bo!
Drugač, pa sej veš kako potekajo normalni pogovori, en te neki prosi, dej mi pomagaj v gozdu. In če bo prišel do tebe in rekel; "Prid mi jutr pomagat v gozd neki delat" bos ti pomislil, pa kaj je on, da mi ukazuje? Če bo pa rekel "Zivjo, a maš kej časa jutr, bi te prosu, če bi mi pršu neki v gozd pomagat?", bi pa valda cist drugače odreagiral, a ne? na ta princim delujejo diplomatski pogovori, vse čim lepše povedat, brez direktnih zahtev, v povojih! za to je tud Danilov "pričakujem" enakovredno našemu "zahtevam"! tko pač je!