Bratovševa ploščad...

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
tam imam bakico in lahko rečem, da dobro skbijo za bloke, redno servisirajo dvigala, centralno itd., dobro pa je imeti garažo ker po tretji uri popoldne kar težko dobiti parking plac pred blokom....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Enkrat sem šel v enega, da bi človeku izoliral stene. Vse kar te loči od sveta je 10cm betona.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kaj pa naselje ob kriziscu Podgornikove in Adamičeve?

velik parkingov, ogromno zelenja, veliko zraka okoli stavb, nizki bloki.... kdo ve kaj od tistega?

verjetno so celo premoženje tam stanovanja....
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
jep garaža....
če bom še kdaj kupoaval flat, bo le ta z garažo v kleti. Sicer na sedanji lokaciji lahko parkiram praktično pred vrati, samo v dežju nosit zadeve v flat, pa pozimi avto strgat mi ne diši. Raje imam škripo v garaži, kot pa nov avto na snegu.
Bratovševa pa je najbrž precej polna.
Jo kaj redarji obiskujejo?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
bansh ja to da je velik sosed to vem:)

drgač pa mi je všeč tam da je kar dosti placa za parkirat. dobre povezave s busom, obvoznica... pa dobre cene...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kot jaz poznam bratovševo, se vedno dobi kakšen prostor oz. ga parkiraš 100m stran od bloka pa ga imaš. v BS je pa res jeba ... na eni strani jezero, na drugi na pol makedamsko parkirišče na katerega se sploh ne splača zapelat, ker že vnaprej veš, da se boš potem jebal z vzvratno vožnjo in obračanjem med čudno parkiranimi avti... že zdaj ko ni študentov je grozno, kaj šele bo ...

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.628
722
113
Enkrat mi je prišlo na uho, da so pri eni problemi z garažami.
Ne spomnim se ali zamakajo, ali se posedajo....
Pač nekaj kar bo stanovalcem povzročilo precejšnje stroške, ker so etažna lastnina.

Vsekakor preveri verodostojnost teh govoric še pred nakupom.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kot jaz poznam bratovševo, se vedno dobi kakšen prostor oz. ga parkiraš 100m stran od bloka pa ga imaš. v BS je pa res jeba ... na eni strani jezero, na drugi na pol makedamsko parkirišče na katerega se sploh ne splača zapelat, ker že vnaprej veš, da se boš potem jebal z vzvratno vožnjo in obračanjem med čudno parkiranimi avti... že zdaj ko ni študentov je grozno, kaj šele bo ...

V BS-u je men enkrat avto zakuhal, k sem tk dolgo iskal parking.
hysterical-1.gif