Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Se komu sanja, zakaj DVD pekač lastnega zapečenega DVD-ja (DVD-R) ne prebere oz. ko ga vstaviš v enoto pokaže kot da gre za prazen CD. Omenjeni zapečeni DVD, pa mi drug DVD reader lepo prebere in lahko dostopam do vsebin na DVD-ju ??
Zapeci en boot DVD (recimo neki kratki Linux, Damn Small Linux je okoli 50 MB downloada, se mi zdi) in ga probaj bootat.
Če gre, je Windows kriv. Če ne, pa najbrž pekač. (Isti DVD probaj tudi na drugem, če tam dela).
Če prav razumem posnamem Damn Small Linux na DVD in dam notri samo v toliko, da vidim, če se stvar zažene in nato pred dejansko inštalacijo prekličem zadevo. Nisem ravno neki hud computer geek
Citat: Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
Če prav razumem posnamem Damn Small Linux na DVD in dam notri samo v toliko, da vidim, če se stvar zažene in nato pred dejansko inštalacijo prekličem zadevo. Nisem ravno neki hud computer geek
Tole posnameš (burn image), resetiraš, v BIOS-u izbereš, da starta s CD-ja namesto z diska in ko jasno vidiš, da se nalaga DSL (ker izpiše nekaj kot Hi, this the Damn Small Linux CD...) pritisneš reset tipko in reinstaliraš Windows
Da dopolnem celotno štorijo. Po številnih poskusih z DVD-ji in CD-ji sem ugotovil, da enota enostavno noče brat samo DVD-R, medtem ko DVD+R in CD-je pa hudič normalno prebere. Vse skupaj mi ni več nič jasno
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.