Božično - novoletno okraševanje mest, lokalov..

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Zakaj sploh pospravljajo okrasitev
sprasujem se.gif
A nebi bilo ceneje, če bi bila vsa mesta, ulice, ... okrašene kar celo leto. Vmes bi parkrat kakšno žarnico zamenjali. Drugače pa ne bo stroškov z vsakoletnim krancanjem.

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Včeraj zvečer sem naključno videl posnetek TV Dnevnika iz leta 1990, katerega tako veselo ponavlja naša nacionalna tv. Sem bil kar malo presenečen, da je tudi v tistih časih bila smreka pred mestno hišo, postavljena že novembra.
shocked-1.gif

19111990.jpg

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Hudiča,

NIČ PRETIRANO DRUGAČE NI KOT JE BILO VSA LETA!!!!

In tudi na forumu ni nič drugače!
Vsako leto ista tema, kjer se tarna nad (prezgodnjim) okraševanjem.
Če bi bilo to res - da se vsako leto prej okrašuje - bi danes okraševali že marca...

Aja - sorry za izpad.
wink-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Čisto prav imaš z izpadom... kajti tema NI bila namenjena, da začno nekateri negodovalci zopet jokat o tem, kako hitro se okrašuje.
In sedaj vidimo, da se ne okrašuje nič hitreje kot pred davnimi leti
cool-1.gif

Danes so začeli okraševati SG. Pofotkam zvečer...če bo kaj lučk gorelo
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Hudiča,

NIČ PRETIRANO DRUGAČE NI KOT JE BILO VSA LETA!!!!

In tudi na forumu ni nič drugače!
Vsako leto ista tema, kjer se tarna nad (prezgodnjim) okraševanjem.
Če bi bilo to res - da se vsako leto prej okrašuje - bi danes okraševali že marca...

Aja - sorry za izpad.
wink-1.gif
In vreme je enako, in ravno tako mamo vsi premalo denarja in ....
Ja, vse je enako, samo eni ne razumejo.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Ni vse enako, kot pred leti.
Mnogi se imajo slabše, kot pred nekaj leti, da prihajajoče recesije in zelo verjetnih množičnih odpovedi niti ne omenjam.
In takim je veseli december, ki traja 45 dni, bolj kot ne v nadlogo in se jim zdi, kot da se jim nekdo malce posmehuje. Da jih malce dr.ka v glavo.

Reakcije nakaterih v tej temi a la "nič ni slabše, z okraševanjem nam ne težijo nič bolj, kot v prejšnjih letih" povedo tudi to, da take b.k. za sodržavljane.

Rekel bi celo, da so celo malce primitivni, pa tudi zblojeni, ker mislijo: če gre meni dobro, gre najbrž vsem. In če bom jaz žural, bodo zagotovo vsi. Japajade...

Ne, mnogi NE BODO žurali. Mogoče nimajo denarja, mogoče ga za žuranje ne morejo nameniti, ali jim je za praznike škoda pokuriti 100, 300, 500 evrov.

Lepo in humano bi bilo, da bi se malce streznili in mogoče kakšnemu, ki nima, z 10% vsote, ki jo bodo namenili za brezglavo žuranje in opijanje, polepšali praznike. Lahko mu kupijo potico in šunko, ali pa mu dajo 10, 20, ali 50 evrov.
Najbrž pa tega ne bodo naredili, kajti dejansko je težko je gledati solze hvaležnosti v očeh nekoga, ki nima...
Boljše se je narediti neumnega in razmišljati: v Sloveniji je nirvana skoraj za vse državljane.

Kakorkoli, važno je le, da imamo (več ali manj) polne riti mi, kajne...

Nazadnje urejeno:

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Rekel bi celo, da so celo malce primitivni, pa tudi zblojeni, ker mislijo: če gre meni dobro, gre najbrž vsem. In če bom jaz žural, bodo zagotovo vsi. Japajade...
Tako pa politiki in gospodarstveniki in vsi snobi razmišljajo.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Ja, in ravno taki vidijo štruce, ki štrlijo iz smenjakov. Da o štrlečih poticah niti ne govorim... Še par dni, pa bo možno videti v smetnjakih tudi potice...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
nekdo: kaj porečeš na folk, ki zmeče ne vem kok denarja za petarde?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Koliko bos prispeval za uboge? Sicer pa glede na to kako izgledajo nakupovalni centri ni videt hude recesije in krize. Ko bo pa tako stanje kot se dogaja po novem na razprodajah bo pa malo drugacna slika. Vecina ima dovolj, vedno pa so bli in bodo revezi.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Qurac, res
smile-1.gif
?

Sej je lep zvok, ni kej pa tut kalašnik se lepo oglaša, sam meni ni všeč, ker kugle mal šibajo naokol
cry12bpy.gif
.

Za moje pojme lepo vže kubara. Ko sem še v Rog. slatnino v vas hodu, je doskrat pela
aplauz.gif
.

ON:
Mi okrašujemo dan pred božičem. tm pa tm na skrivaj moja še vrže kak dan prej kake lučke. Če je cela vas razsvetlejna, še ne pomeni, da bomo tut mi.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Prej se začne veseljačenje, prej se ga začne pit, prej........................................ $$$ €€€ $$$€$

Pač kmalu ne bo več zimski letni čas ampak božični letni čas.

Bruh (od preveč kuhanga vina
smile-1.gif
).

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Joj in joj, kakšni pesimisti in negativne osebnosti ste nekateri!
bonk.gif

Ja, na svetu obstajajo revni in obstajajo bogati.
Obstajajo taki, ki bodo zapravljali dosti in taki, ki bodo kupili le najcenejšo čokolado.
Obstajali bomo taki, ki bomo tem ljudem od časa do časa namenili svojo pomoč in taki, ki jim za revne ni mar.

In zaradi tega naj se VSI NE VESELIMO praznikov...Božiča, Novega leta...??
Nikakor ne!
Vrednota človeka je tudi v tem, da se zna veseliti ob malih stvareh...četudi mu ni dano, da bi imel veliko denarja, materialnih dobrin.
Tudi revni se znajo poveseliti, biti hvaležni vsaj za to, da so zdravi, da imajo zdrave otroke za katere pa je neka prihodnost,... Ponavadi takšni MANJ "jokajo" in tarnajo kot ostali, ki imajo vsega "polno ta zadnjo".

Zato je lepo, da so prazniki malo poseben čas...ki s seboj prinesejo določene radosti, iskrive oči, nasmehe ob pogledih na tisoče lučk,...