božičnica

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
potem je dodatna skodelica riža in trda pest partije skrivnost njihovih hitrih vlakov, viskoih stolpnic in blagostanja?
v naši krščanski sloveniji pa samo jamranje in problemi vsepovsod. jutri ustanovim novo partijo.
in kratka življenska doba, seveda. Ni stroškov za penzije, za zdravstvo pa glih tak ne, ker se ne splača zdravit, če bo itak zaradi istrošenosti kmalu naredil prostor drugemu. In okolja se jim tudi ne splača varovat ravno iz tega vzroka, sj nima smisla na čist zrak pazit, za tistih nekaj let življenja.
Živela konkurenčnost, ....tudi mi bomo kmalu konkurenčni, smo na najbližji bljižnici do nje....
evil.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
jah fantje, jst nevem v kakih firmah vi delate, bi se pa učili in študeral in bli pridni pa bi blo ane
write.gif

A to si študiral kako biti nepismen?

eh Davidoff študeral al ne, pismen ali ne, pareeee pareee letijoooo
cool-1.gif

vem pa koliko si ti šolan, pa če si zdj slučajno v javni upravi, nerabiš fušje zganjat
grin1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Kot da se da obogatet s šolo :D so izjeme, kaki procent vsega folka..
Vezeinpoznanstva.press

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
jah fantje, jst nevem v kakih firmah vi delate, bi se pa učili in študeral in bli pridni pa bi blo ane
write.gif

cool-1.gif

vem pa koliko si ti šolan, pa če si zdj slučajno v javni upravi, nerabiš fušje zganjat
grin1.gif

letijo, letijo, vendar mimo tebe. to, da si studiran, mi je pa tudi jasno, od dalec ze. pozdrav lopato pa kramp. mogoce je pa yulon oz saturnus.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, tale cigaret je pa je bogat (njegova familija ima ne vem kolk v lasti površin(familija
smile-1.gif

a nisi ti v invalidski penziji? zivis od mojih prispevkov. a te moram spet solat kje si nosil pusko, prasinaru?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
write.gif
Studiral si najbrz do 30+, v sluzbi pa si najbolj priden saj ob 13:52 pises po alterju kako si priden. Zaupaj mi na zs ime sefa in firme da mu oosljem link do tvoje objave. Ti bo dal poleg bozicnice se knjizco.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
write.gif

cool-1.gif

grin1.gif

letijo, letijo, vendar mimo tebe. to, da si studiran, mi je pa tudi jasno, od dalec ze. pozdrav lopato pa kramp. mogoce je pa yulon oz saturnus.

ahahahaha lopato in kramp
smile-1.gif
Ti pa si neki visokega? Ne seri. Maš najbolj razširjeno izobrazbo v sloveniji, si natakneš svoja očala, se vsedeš za komp in pametuješ po alterju. No saj, ne iztopaš iz povprečja uporabnikov , ki mislijo da so "tatamata" tu in se skoraj v vsaki temi na alterju spotaknejo ob nekaj.

in ja,
1. Na alterju bom pisal, kakorkoli bom hotel! Pismeno, nepismeno, z pikami in vejicami, z velikimi začetnicami ali brez vsega tega pa ti pametuj KOLKR čš!
2. Seveda sem se zajebavu glede božičnice, kje pa obstaja danes taka firma v sloveniji? kaj pa lahko dosežeš z izobrazbo? neki že ampak 90% so veze in poznanstva.
3. Sedela sva mi2 že skupi na kavi,...
4. softi je car
5. pokad se
tongue-1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
write.gif
Studiral si najbrz do 30+, v sluzbi pa si najbolj priden saj ob 13:52 pises po alterju kako si priden. Zaupaj mi na zs ime sefa in firme da mu oosljem link do tvoje objave. Ti bo dal poleg bozicnice se knjizco.

ah daj no Hanzi, ne no, lej ura 8:29 pa spet visim na alterju
bonk.gif
grem kr hitr dol...
nekateri heca res ne zastopte
stupid-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, tale cigaret je pa je bogat (njegova familija ima ne vem kolk v lasti površin(familija
smile-1.gif

a nisi ti v invalidski penziji? zivis od mojih prispevkov. a te moram spet solat kje si nosil pusko, prasinaru?
zakaj bi bil v invalidski penziji
confused-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
write.gif

cool-1.gif

grin1.gif

ahahahaha lopato in kramp
smile-1.gif
Ti pa si neki visokega? Ne seri. Maš najbolj razširjeno izobrazbo v sloveniji, si natakneš svoja očala, se vsedeš za komp in pametuješ po alterju. No saj, ne iztopaš iz povprečja uporabnikov , ki mislijo da so "tatamata" tu in se skoraj v vsaki temi na alterju spotaknejo ob nekaj.

in ja,
1. Na alterju bom pisal, kakorkoli bom hotel! Pismeno, nepismeno, z pikami in vejicami, z velikimi začetnicami ali brez vsega tega pa ti pametuj KOLKR čš!
2. Seveda sem se zajebavu glede božičnice, kje pa obstaja danes taka firma v sloveniji? kaj pa lahko dosežeš z izobrazbo? neki že ampak 90% so veze in poznanstva.
3. Sedela sva mi2 že skupi na kavi,...
4. softi je car
5. pokad se
tongue-1.gif

A si se razburo?
hysterical-1.gif

Kje sem napisal, da sem "tatamata"? Niti ne mislim, da sem, ker je čisto vsak pogrešljiv. Katera je najbolj razširjena izobrazba v Sloveniji, ki jo mimogrede sploh nisem pridobil v Sloveniji. Vseeno lahko napišeš.

Kaj si ti mislil ne vem, jaz sem ti odgovoril v enako provokativnem tonu kot si sam začel.

Za kavo/radenska/čaj mi dol visi. Softija spoštujem. Kadim pa ne.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
smile-1.gif

zakaj bi bil v invalidski penziji
confused-1.gif

Deluješ, obnašaš in pišeš kot invalid. Če zgleda in smrdi kot govno, potem je najbrž govno.

Hvaležen sem, da si me pregural čez zasebni vrtec, osnovno šolo in srednjo šolo. Hvala ti gatoviæu.