Božične jelke, okraski... FTW??

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sosed "preko parkinga" je imel na balkonu okrašeno smrekico in prižgane lučke že sredi novembra. Vse skupaj je pospravil nekje v začetku aprila (ja lučke so gorele vseskozi). Temo se reče zavzetost za praznike. Me zanima, kako bo letos praznoval.
grin1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz
Zveza potrosnikov naj sprozi omejitev kdaj se lahko pricne z okrasevanjem in kdaj z okrasevanjem v letakih zaznizanja pa bo mir.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Pred par dnevi sem bil v Avstriji pa že prodajajo božične jelke, okraske, torej vse kar je povezano z božičem. Sicer ne dobiš tega v vseh trgovinah pa vendar. Včeraj zvečer se peljem mimo Rutarja pa že vidim, da stoji velika božična jelka, da že imajo okrašeno.
bonk.gif

Pa kam gre to? Meni je to vse skupaj res že butasto, nismo še niti novembra pa že prodajajo božične stvari.
Se mi zdi, da se zgubi ta božični čar, ker je res to prehitro
crazy1.gif

LP

Se popolnoma strinjam. Božič izgubi ves čar s tem posiljevanjem dva meseca prej. In vedno bližje avgustu grejo trgovci. Za kozlat. V Hoferju tudi že dva tedna prodajajo sladkarije za Božič.
13.gif

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Jp,Mueller tudi že prodaja ogromno zalogo božičnih sladkarij in zdi se mi,da so tudi že razpostavili nekaj božične krame na gospodinjskem oddelku...

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
Citat:
ksz
Zveza potrosnikov naj sprozi omejitev kdaj se lahko pricne z okrasevanjem in kdaj z okrasevanjem v letakih zaznizanja pa bo mir.

ne vem če ima ZP take pristojnost, pomoje lahko samo opozarjajo(kupce), tako kot v primeru dviga cen, upošteva jih pa itak nihče.
uf-1.gif

Je pa tudi res, da se sedaj bliža t.im. "Noč čarovnic", ki se je kar dobro prijela in od katere si prodajalci obetajo dobr zaslužek, nima pa kakih specialno oblikovanih sladkarij, zato ponudijo kar miklavževo/božično/novoletne
confused-1.gif

lp

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Meni je pa všeč.

Če sem poštena, določenih dedkov mrazov še od lani nisem uspela pospravit z omare, torej bodo samo še podaljšali do februarja.
grin1.gif