Boste 11.3. dvignili ves denar iz bank?

damo

Majstr
4. sep 2007
1.028
153
63
Kot napovedujejo obrtniki? Jaz bom, magari ga pod povštrom tiščim nekaj tednov....

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Delno...

kar nekaj ga bom pa moral pustiti na banki, ker potrebujem bančne garancije
frown-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz sem ga raje dvignil že prej, zakaj bi čakal na 11.3.?

Odločitev se je izkazala za pravilno, včeraj so oropali mojo banko. :D

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.378
7.064
113
Saj ni point tega, da se dvigne ves denar in ga shrani v nogavice. Point je, da se pokaže moč, ki bi jo naj imeli obrtniki in s tem prevesi pogajalsko tehtnico na njihovo stran.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj ni point tega, da se dvigne ves denar in ga shrani v nogavice. Point je, da se pokaže moč, ki bi jo naj imeli obrtniki in s tem prevesi pogajalsko tehtnico na njihovo stran.

In naredi se vecji drek, kot je ze.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.979
40
48
Ja, mogoce se bo potem koncno kdo zbudil.

Saj bi lahko tudi drzavljani zaceli kaksno aktivnost. Npr. da se mnozicno "protestno" zacnejo voziti z javnim prevozom, ampak hkrati zavracajo placilo ali pregled vozovnice (da se pokaze npr. nestrinjanje z novimi cenami vlaka, kar je sicer kapljica v morje, ampak to je bila tudi tista crnka, ki se je v avtobusu usedla spredaj, a ne); oz. se organizira mnozicni car-pooling (v enem avtu vec ljudi, deljeni stroski) kjer ni variante javnega prevoza, ter minimizira vse nakupe razen najbolj nujnih (solidarnost s tistimi, ki ze tako ali tako nimajo za sproti).

Samo da je brez nasilja in unicevanja, kar nikamor ne pelje!

J*ga, nekje je / bo treba zacet...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Kaj ne grozijo z dvigom svojega denarja ravno obrtniki, ki so tik pred propadom zaradi neplačevanja naročnikov? Še imajo kaj dvigniti?