Bosanski nacionalisti

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz da sem promoviral waffen SS oz. izdajalce naroda, ki so sodelovali z njimi?

Kje?

hysterical-1.gif

ah kje..salte dela

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Na koncu se prizge radijo z ultra zavijajocim komadom.
hysterical-1.gif

Hladno al jebiga, standard.
hysterical-1.gif
Ja, ja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
njegova bolezen se ne odraža na krvi, vodi in blatu. to je stanje duha in sivih celic. za napačno odzivanje so pa srbi krivi. srebrenica je vseeno bila šok za nekoga v domači dnevni 500km stran

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
njegova bolezen se ne odraža na krvi, vodi in blatu. to je stanje duha in sivih celic. za napačno odzivanje so pa srbi krivi. srebrenica je vseeno bila šok za nekoga v domači dnevni 500km stran

Glede na to da potrebujes podnapise nebi prevec o sivih celicah.... Ampak za tebe in tokrat zadnjic.
Avtorju je cudno/smesno/... da so Bosanci v tem gibanju kot da gre za neko ekluzivno Mensa gibanje in da v njemu ne najdes drugih exYu narodov - Slovanov. Poleg tega da je tudi sam promoviral in se vedno promovira iste ideje ceprav je Slovan. Itd, itd, itd...

p.s.: duhovicenje o Srebrenici pove precej o avtorju.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jest predlagam..

da..prvic v zivljenju bom to rekel in napisal in mislil..
spakiras svojo obrezano cuno na vzhod, stran od slovanov, poberes svoje somisljenike in se igrate s kanglico v pesku. med slovane ste rinili in slobo bi mogu viset, ker ni dolocenih azdev resil. ampak..vs eima svoje mesto.

medtem ko so nekateri slovani bili zagovorniki arijcev in svastike, si ti nastal od točno takih pick k so se dale obrezat, da bi prihranile davek. drugi pa izviramo, smo potomci takih k so tvoje dacarje klal k piscance.

ja, srebrenica mi je smeh. smeh mi je zaradi bedne slike v javnosti, ki je dalec od resnice. sej si bil zraven in ves kako je bilo..drzi. ali samo lapas.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Tebi je ocitno res potrebno risati? Sej ni bistvo v tem kdo je j. Slovan in kdo ni j. Slovan ampak da se lahko nacist nacistu smeji/cudi zakaj/kako je lahko nacist ceprav je tragicno da je katerikoli od njih nacist. Bos dojel zdej?

Kako bolj komplicirano debato lahko zacnemo kdaj drugic ,ker je ocitno da ti ze osnovne zadeve sepajo.

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
res mi šepa. šepa mi razumevanje od kje ti, da je domobran nacist. šepa mi od kje ti...

Ce bos pregledal med njegove poste ti bo mogoce jasno... Med drugim je objavljal tudi video posneteke istega ozr. sorodnega gibanja.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
A ni bil nek dogodek pod tušem v fitnesu. Ampak nadaljevanje ni nikoli sledilo.

za štiblo mislim...

Kar se turæina tiče mi pa tudi ni jasno. Mene ne mara, pa sem po njegovem nacist, a one taprave z SS na ovratniku pa zagovarja.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Torej za domobransko prisego Hitler-ju še nisi slišal?
Zanimivo...

patriot, sliko si slučajno zdaj menjal
sprasujem se.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.663
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Kar se turæina tiče mi pa tudi ni jasno. Mene ne mara, pa sem po njegovem nacist, a one taprave z SS na ovratniku pa zagovarja.

Mislim da te je zamenjal z Ateistom
smile-1.gif
si pa 1x omenjal to Hanđar divizijo na veliko...to je pa res...ampak kontex je bil drugačen!

Svetujem TI da zamenjaš ta pussy avatar da boš bolje razpoznaven....mogoče bi blo dost da ji daš rdečo zvezdo na klobuk
tongue-1.gif