Borovničeva marmelada

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
This post is worthless without GPS coordinates!
jezen.gif
Koordinate nakazujejo na sliko narejeno v gozdu
cheer.gif

Sicer pa je sredisce slovenije na dosegu roke (dober km ali dva, v gsm je bila lokacija vklopljena, tako da bi j mogoce lahko prebral iz podatkov slike. Sicer pa to ni moja top lokacija. Samo do te se še privlecem brez avta.
Za tipkovnico pc zagotovo ni bila narejena.
evil.gif

Sicer pa sem dvema ze pokazal mojo lokacijo. Danes dopoldne nas je ene 10 nabiralo borovnice. Pa mocno dvomim da bom do konca mesca pobrali vse(pomendrali ja)
bonk.gif
. Jaz sem bil danes tretjic.

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tole ni roka poljaka
ampak ti jih vrejtno ne prodajaš?
saj ne rečem da se slovenskih borovnic ne da kupit samo da jih je na trgu zelo malo (pa saj za prodajat moraš bit nekaj registriran nabiralec goznih sadežev tudi če maš 20 hektarov gozda
bonk.gif
). če res pravite da jih je letos veliko jih bo mogoče malo več slovenskih na trgu...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Zdaj! Letos je ogromno borovnic. Zato ne bi smele biti drage.
koliko tistih ki jih ti kupiš pa misliš da je iz slovenije?

Kupiš na tržnici...takoj se vidi zakaj se gre. Sicer moram rečt da ne spremljam baš nekaj...a priznam da gozdnih borovnic še nisem videl v trgovini.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Dobis pozimi kaksne iz juzne poloble.
Glede na to da danes nisem bil edini v gozdu, sem preprican da niso vse koncale v domacih kuhinjah.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Kot mulo sem jih Matijevcu prodajal po 300 sit. Sam jih je naprej prodal po 700. Ampak je to bilo samo eno leto. Naslednje leto sem imel dovolj kupcev po 500....

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Moja teta jih nabira - v svojem gozdu (da se ne bo kdo vtaknil v to). Če koga zanima, mu jih "odstopim" nekaj
wink-1.gif

Na ZS...

Samo moraš povedati da si koroškega - štajerskega območja. Ne bom zaradi kilce prišel iz Ljubljane, po koliko jih pa šenkaš
sprasujem se.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tole ni roka poljaka

Hm bi rekel da zgledaš bolj kot nabiralec ožemalec borovnic !?? A to " uzput " delate džem da potem doma v loncu ni treba peštat z tlačilko??
smile-1.gif