Borao,boravo...hrvaški mejni policaj..wtf

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Pa kaj mate vi s policaji na mejah? Čez Metliko sem hodil ob takih urah da so imeli časa za je8at še in še, pa nič. Tudi na Izačiæu (Bih/CRO) bil prakrat pa nisem imel nikol problema ne z Bosancem ne s Hrvatom, oba (oziroma vsi štirje - tud cariniki) sta imela časa na pretek, če bi se jima ravno dalo.. Srbijanci in Makedonci me tudi povohali niso (ok Makedonče je celo preverjal prometno.) Pred EU z jodlarji tud nikol nobenih težav.

Res ne razumem a mate eni tak parfum, da privlači težave a kaj?

p.s. Ponavadi mi gredo na organ NAŠI bedaki ko me ob vstopu v lastno državo sprašujejo razne neumnosti. V smislu od kod in kam grem. Kaj te briga. Če bi imel kaj za bregom bi se itak zlagal...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
Citat:
Uporabnik roscha pravi:
Pa kaj mate vi s policaji na mejah?

Res ne razumem a mate eni tak parfum, da privlači težave a kaj?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mene na Jelsanah redno preverjajo. Tudi psa sem ze 2x dobil v avto. Dostikrat zahteva prometno pa mi cekirajo st. Sasije. Kr neki.
Pred leti sem bil tudi ze v gatah v obmejni pisarni... Tako da sem ze vajen njihovih for
smile-1.gif

dej se ti poglej zjutri v špegu

ko od gore odvaljen, mrkega pogleda, pa z audijem..če nimaš kilce nimaš nič

da te jaz srečam na cesti, me ne prepričaš da nimaš črni pas in črnih nogavic

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
Jst mislm da ga to izdaja...oz zavaja carinike
smile-1.gif

type;item;size;400;name;$$A_E319B0A8_kapca_suzuki1.jpg

jello

Guru
22. sep 2008
10.329
3.930
113
Nas so včasih dostikrat obrnili na mejnem prehodu Rateče, sicer prehod z Italijo, delali pa so tam vedno jodlarji. Vsaj 2x na mesec so nam brskali po torbah (prešvicane cunje ven in not). Je rekel "kaj za pgijaviiiit" in se je našel vedno kakšen pameten zadaj v kombiju ki je ravno dovolj glasno siknil "apfelštgudel" ali kaj podobnega. Smo poskakali ven, jodlar pa z rexom v kombi in okoli njega. No, enkrat je bila cela jeba in smo nazaj grede tam morali pustiti kolesa (ker jih tako kot že prej 100x tudi tokrat nismo prijavili). In smo šli ponje v ponedeljek ko je bil drugi (manj tečen) jodlar v izmeni.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Je rekel "kaj za pgijaviiiit" in se je našel vedno kakšen pameten zadaj v kombiju ki je ravno dovolj glasno siknil "apfelštgudel" ali kaj podobnega.
hysterical-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
Pa kako ne veš za našega Borata te je spraševal kje je.......gdi vam je Borato :D

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Na Hrvaškem so nas samo enkrat obrnil in psa ufural, ko smo se vračal iz Srbije. Drugač pa nikol pa smo se vračal ob najbolj nemogočih urah, na čist zahojene mejne prehode ... sam pomahajo. Ob vhodu so itak do mladih bejb vedno ful prijazni, mal se pohecaš in greš naprej.
grin1.gif

Na slovenski meji nas praviloma vedno računalniško preverjajo ...dostikrat so že pregledovali avto, vse stvari ven ipd.... in to ob izhodu iz države. Sploh ta mladi cariniki so ful tečni.
lp

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Borao, nimam pojma?
Enkrat sem kolega nahecal, da se ni potrebno ustavit pri hrvaškem cariniku, če imaš prazen avto in smo peljal mimu kabine. Ko je začel za nami kričat, smo ustavili. Seveda se je postopek zavlekel
evil.gif

Ponavadi nimam problemov in me samo vprašajo, koliko konjev ima in kakšna je končna
grin1.gif