Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V baumaxu so po 20 eur..
Sam je pa kr trpežna zadeva,jaz sem ga ene par dni pozabu zalit,je bil že čist ovenel,pa se je vedno pobral nazaj. Pa nekam shirano je deloval v dnevni,ko sem ga postavil ven (ne na direktno sonce) je pa zaživel.
V Leclercu jih sicer nimajo konstantno, sem jih pa enkrat tam videl na tone po smešni ceni. Čist isti kot tale na slikci, samo da so bli majčken manjši.
Škoda. Stran je sicer videti urejena, sam pa nisem registriran, le vsake toliko časa zaidem tja, ker so mi bonsaji všeč. Nekoč si bom omislil kakšnega.
saj ni neke znanosti s tem bonsajem. ne sme bit na direktnem soncu, zaliješ vsake toliko, vglavnem da je zemlja vlažna in od časa do časa obrežeš. to je to. aja pa gnojilo za bonsaje tudi ne škodi. dobiš v bau trgovinah
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.