Bombni napad in streljanje na Norveškem part 2

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Kolikor sem zasledil, je bil tip v policijski uniformi. rekel je, da je prišel preverjat varnost. Potem je pa naenkrat začel streljat. Mene čudi, da mu je sploh kdo zbežal. Predstavljajte si, da začne naenkrat "policist" od blizu streljat na vas..Jaz bi okamenel od groze.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
smejem se demokraciji.....obsodit ga v enem stavku, in ga naslednji dan obesit na otoku. Case closed. faking kvazi demokracijo. Jezen sem.

Pol lah straši po otoku
ne-ne-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
smejem se demokraciji..zdaj bodo obtožnico sestavljali do drugega leta...mislim kam smo prišli, bolnik ki prizna, pa zraven še več kot 500 prič, pa videi slike, ...obsodit ga v enem stavku, in ga naslednji dan obesit na otoku. Case closed. faking kvazi demokracijo. Jezen sem.

Hecno, kako se mnogi delate norca iz Busha, sami pa promovirate metode iz njegovega domačega okolja - Teksasa.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
V ZDA na leto pokončajo okoli 40 obsojencev.
Tam 10 na leto jih je po pomoti obsojenih na smrt. (izkaže se, da so v resnici nedolžni, enim pred, drugim po usmrtitvi)

Nekje četrtina.
Ampak eni zagovarjajo pobijanje nedolžnih, kot slišim.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
Načeloma nisem proti smrtni kazni.....ampak bolj bi sedla delovna taborišča....

Masterminde ala Tovšakova, Zidar pred zid......ostale manjše ki so jih najdl skupaj z njimi v marmeladi pa u poduk tucat tunel Markovec...namest bosancev

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
V ZDA na leto pokončajo okoli 40 obsojencev.
Tam 10 na leto jih je po pomoti obsojenih na smrt. (izkaže se, da so v resnici nedolžni, enim pred, drugim po usmrtitvi)

Nekje četrtina.
Ampak eni zagovarjajo pobijanje nedolžnih, kot slišim.
Daj nam postrezi s kakim virom za tole eno četrtino.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
google, wikipedia

Leta 2010 obsojenih: 42
obsojenih po krivici : 10 (1 plus ali minus, spisek je, mogoče sem narobe preštel)

Popravek:
2009 je bilo 8, 2010 je očitno bilo dobro leto z le enim krivično obsojenim.
Pred tem vedno tam 3-8 komadov na leto.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
Ja samo to so ze usmrceni ali samo obsojeni? Ker njihov sistem funkcionira tako, da toliko casa cakajo z usmrtitvijo ravno zato, da ima obsojeni cas za vse mozne pritozbe. KEr ce se ne motim so doslej samo za enega ze usmrcenega ugotovili da je bil usmrcen po krivici.

Sicer mi smrtna kazen ni vsec in imam dolocene pomisleke v zvezi z njo, se mi za dolocene zlocine zdi dokaj smiselna.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
V Kaliforniji vsako leto koga obsodijo na smrtno kazen, v praksi pa smrtne kazni že zelo dolgo niso izvedli. Ne da se mi zdaj googlat, kako dolgo.

V Teksasu pa praktično vsak pride na vrsto za usmrtititev, ene 10 let po obsodbi.

Tako da, ja, obsodba na smrtno kazen in usmrtitev sta v ZDA zelo različna pojma.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

Kolikor sem zasledil, je bil tip v policijski uniformi. rekel je, da je prišel preverjat varnost. Potem je pa naenkrat začel streljat. Mene čudi, da mu je sploh kdo zbežal. Predstavljajte si, da začne naenkrat "policist" od blizu streljat na vas..Jaz bi okamenel od groze.

metro seksualci onemite na več scen

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Načeloma nisem proti smrtni kazni.....ampak bolj bi sedla delovna taborišča....

Masterminde ala Tovšakova, Zidar pred zid......ostale manjše ki so jih najdl skupaj z njimi v marmeladi pa u poduk tucat tunel Markovec...namest bosancev

bedak

tovšakova pa zidar bi lahko vodila vsak svojo ekipo..bi sloveniaj imela otok na morju v mescu, dveh