Po bolniskem stalezu sem najbrz rekorder na alterju ali pa vsaj med prvimi petimi. Pa nisem napisal nobene pritozbe na zavrnjeno podaljsanje, na koncu sek zavrnil nadaljevanje zdravljenja ker sem imel poln kufer belih halj.
In ja, cudno bi potekala moja rehabilitiacija, ce bi imel stalno kontrole in detektive za vratom. Nisem imel niti ene. Pa sem v casu bolniske "locil", pa uradno porocil, dobil otroka.... Pa zdravnik ni nikdar napisal da imam izhod na poroko, porodnisnico.....pa se nekaj podobnih " izletov" je bilo "brez dovoljenja".
Hkrati pa vejamem da je nekako tezko lociti simulante od resnicno nesposobnih za delo. Pa doloceni so celo lahko sposobni kak dan v tednu za kaksno delovno uro, samo tega nasa birokracija ne omogoca. Ce si na bolniski, ma da doma lezis, jes in pijes zrak ( ker v trgovno ne smes brez dovoljenja zdravnika ce prav razumem).
In sem ze.dozivel, kako je clan v sirsi familiji dozivel kontrolo. Pa je bil bolj ali mani sposoben za delo, samo ne vem, kdo bi ga v sluzbi previjal tam " zadaj" po veliki potrebi.