Boljša ideja...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Saj vem, da modije spet morim, samo, ni mi všeč poimenovanje na Alter-ju.

O.K. bil sem (smo) amaterji, nato dopisniki, nato (vsaj jaz) profesionalec, nato novinar in zdaj po 2500 postih pa trač pisalec.

Po toliko (precej koristnih in še več nekoristnih) postih želim biti vsaj KOZU, če se ne najde že kaj boljšega kot "trač pisalec"
jezen.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Saj meni je bilo čudno (s teboj zraven), da je toliko trač pisalcev, ki to sploh niste.

A se ti ne zdi, da bi morali malo preimenovati kvalitetne objavatelje?
cheer.gif

Ne, resno. Trudiš se, na koncu si pa nek "runeni tisk"
frown-1.gif

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Bodi zadovoljen s tem naslovom, saj ga ne zaslužiš. Take kot ti pišeš je velika čast, da jih kdo uvrsti med trač.
Če bi ti jaz dajal naslov... Raje ne, bom ostal vljuden!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:

O.K. bil sem (smo) amaterji, nato dopisniki, nato (vsaj jaz) profesionalec, nato novinar in zdaj po 2500 postih pa trač pisalec.

Po toliko (precej koristnih in še več nekoristnih) postih želim biti vsaj KOZU, če se ne najde že kaj boljšega kot "trač pisalec"
jezen.gif

so bli predlogi, je bla anketa, večina je zmagala. Sprejmi pa nehi stokat
tongue-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Mogoče ima "trač pisalec" res malo negativen prizvok (sploh glede na ostale titule). Sicer pa je ljudi s to titulo samo okoli 30.

Kar pa se unikatnih tiče - je pa tako, da ti jih podelijo drugi. Načeloma se mi to zdi dobra ideja.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:

jezen.gif

so bli predlogi, je bla anketa, večina je zmagala. Sprejmi pa nehi stokat
tongue-1.gif

Spančkat, prav?
grin1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Mogoče ima "trač pisalec" res malo negativen prizvok (sploh glede na ostale titule). Sicer pa je ljudi s to titulo samo okoli 30.

Kar pa se unikatnih tiče - je pa tako, da ti jih podelijo drugi. Načeloma se mi to zdi dobra ideja.

Če nas je samo cca 30 mi je pa všeč
smile-1.gif

Sem mislil, da je nekaj slabšalnega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja poglej malo logično...

če nabereš tok postov, jih lahko samo z neumnostmi! Nekdo, ki piše samo smiselne in koristne poste težko doseže tako število. In tak pač ni označen za Trač pisalca! Vsak drug pa je - dokler ne spiše nekaj takega, da si zasluži izredno ime, sam to je uspelo le parim... nekaterim je to ime v ponos, drugim pa malo manj...
wink-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Prej al slej vsak doseže tako število, razen, če jih naštanca v zelo kratkem času, potem se je za zamislt...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne-ne-1.gif
nobena titula ni mišljena kot žaljiva, spamerska ali kaj podobnega.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Trač pisalec je zame izjemno žaljivo. Nekdo ki piše nesmisle, laži, prevare, podtikuje, spodbuja, zavaja,...

Jaz sem celo mislil, da je to posebna titula!

Jaz sem bil še do včeraj prepričan da imamo imena po kvaliteti postov in ne po številu.

Tisti, ki so sestavljali imena so bili očitno zapohani, saj ni logično, da si najprej profesionalec, nato novinar. Samo ti vsaj veš, zakaj boš, jaz in sigurno še marsikdo pa ne. Zato sem takrat začel bolj skakati po spamu. Da sem prilagodil pisanje novi tituli.
grin1.gif