Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
...in potem so rekli 3 ure pred spanjem nič jest, po jedi bodi v stoječem položaju, višji položaj spanja, ne pit viskija in kadit preden kaj pojéš itd....
No preiskava s kamero, ki med potovanjem naredi 50 000 slik črevesja, je tudi ok. To je edini poseg za pregled tankega črevesa, ampak se redko dela, ker je drag postopek.
Zaenkrat sem čisto prekinil z mlekom in mlečnimi izdelki in ni več tako grozno kot prej, res pa je, da sem zdaj na dopustu, ker lahko da tudi manj stresa upliva na to...
Citat: Uporabnik hooger pravi:
Zaenkrat sem čisto prekinil z mlekom in mlečnimi izdelki in ni več tako grozno kot prej, res pa je, da sem zdaj na dopustu, ker lahko da tudi manj stresa upliva na to...
Evo da ti povem še jas kaj ti je. Intoleranca na gluten. Ne rabiš niti naprej iskat. Omenil si veliko testenin, testenine te grizejo z glutenom po domače povedano. Simptomi so točni. Če se želiš prepričati - testa ni. Je samo dieta. Greš v alergološko kliniko Bled v Ljubljani pa ti bodo povedali kaj izločit iz prehrane, ali pa naredili teste alergije še na ostalo prehrano. Vsekakor obveščaj o ugotovitvah. Mene je tudi prijelo istočasno pri križu, pa še zdaj po cca treh letih ne vem od česa. Mine pa tudi ne. Podrobnosti lahko tudi na PM. LP
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.