Bolece noge, utrujenost

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Res je, tudi razlika je, če si teh 12 ur aktiven na kakšnem gradbišču...

zato pa sem rekel, da odvisno kakšno delo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Delaj ti 12 ur na dan na nogah, pa boš videl, kako lahko hitro izgineva mladosten "višek telesne moči in zmogljivosti".

Res je zelo odvisno od narave dela "na nogah". Ampak za neko ne težko fizično delo, pa je na daljši rok definitivno lažje prebiti 12 ur na nogah, kot "pribit" na stolu. Probal oboje. Pa sem dokler sem delal samo na nogah tudi vedno govoril, joj blagor unim v pisarni, lepo čučkajo, milina..itak ja
rolleyes-1.gif

Skratka on topic.
Moje mnenjee je, da imaš verjetno relativno slabo prehrano, definitivno premalo tekočine in premalo gibanja. Ja sej itak da gibaš, če imaš delo na nogah ampak nisi kaj veliko povedal, kaj to obsega..a je to bolj statično delo ali letaš kaj pa vem po skladišču gor in dol..skratka, če si bolj kot ne statičen potem vpelji malce gibanja.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
tole s sedecim urnikom je res katastrofa. sam sem delal cca 5 let v pisarni in imel nemalo problemov s krizem. tudi spat nisem mogel vec normalno. potem sem zamenjal siht in sem vec ali manj vecji del dneva na nogah, terenu... in je hrbet kot, da sem se ponovno rodil. noge se pa tudi nic ne pritozujejo... zaenkrat.