Že tri tedne se zjutraj zbujam z bolečino v grlu ... sicer ni prav topa bolečina, ampak me bolj peče v žrelu in ta občutek potem traja še kar nekaj ur, kot da sem tik pred tem, da zbolim. Kot bi imela ful razbolelo in vneto grlo .... Pri zdravnici sem bila prejšnji teden in mi je pogledala grlo in rekla, da zgleda vse ok in da je to mogoče povezano z želodcem. Dala mi je neke tablete za želodec, ampak nič ne pomaga, kar se mi je takoj zdelo, da ne bo, tako da sploh ne vem ali naj jih pijem še naprej (čaka me še ena tablica) ...
Drugače se počutim čisto ok ... normalno diham, z lahkoto športam in prenašam fizični napor, spijem dovolj tekočine. Zjutraj imam sicer na pol zamašen nos pa oči me dostikrat pečejo, ko sem za računalnikom, drugače se počutim čisto ok. Zrak doma in v službi je ok, ni suh, temperatura je tudi čisto v redu, ker mi ne paše, da je preveč toplo. Cigarete sem skrčila na minimum ... skadim cca 2 na dan. Ne vem ka ji bi lahko bilo.
Kakšen nasvet? Hvala
Drugače se počutim čisto ok ... normalno diham, z lahkoto športam in prenašam fizični napor, spijem dovolj tekočine. Zjutraj imam sicer na pol zamašen nos pa oči me dostikrat pečejo, ko sem za računalnikom, drugače se počutim čisto ok. Zrak doma in v službi je ok, ni suh, temperatura je tudi čisto v redu, ker mi ne paše, da je preveč toplo. Cigarete sem skrčila na minimum ... skadim cca 2 na dan. Ne vem ka ji bi lahko bilo.
Kakšen nasvet? Hvala