Boj vinarskih telenovel

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Gledam Pop TV in njihovo limonado. Kar tezko gledat, kolk je to zanic. Je zlahtna storija megasticna napram temu skropucalu.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.141
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Gledam Pop TV in njihovo limonado.

Bi bilo lepše če bi bilo res, ampak ni njihova pač pa so scenarij "kupili"!
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kaj je to zadnje case da telenovele vrtijo v vecernih terminih? a so ze vse seagalove filme zvrteli? aljakse v plamenih ze dolgo ni blo...

je folk res cedalje bolj plehek, da sprejemajo te telenovele?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
POPtv je kljub preverjenem scenariju naredil otroško napako, ki je Štorija ni naredila.

Preveč se dogaja in preveč likov je, kar v povezavi z hm... nenavadnim... igranjem nekaterih igralcev izpade za ciljno skupino zelo zmedeno.
Če mame, ki to gledajo v vsakem trenutko ne vedo kaj se dogaja nehajo gledat (v vsakem trenutku pomeni - če pol zamudijo, ker so vmes dale župo kuhat)
Latinskoameriške telenovele že dobro vejo zakaj imajo samo par likov naenkrat - ker je težje dobit za malo denarja primeren scenarj, igralce in režiserja, ki bi hendlal večji ansambel na način primeren za ciljno skupino.

Definitivno je prednost POPtv v večji pokritosti (nekateri iz ciljne skupine še vedno sploh ne vedo da Planet TV obstaja) in igralcih kot je Rifle.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
ko sem videl Rifleta in postarano Nino, mi je postalo tesnobno. Iste face gledam desetletja, clovek pomisli, fak spet sem v komunizmu.
uf-1.gif
Kakorkoli, Storija je boljsa.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.561
113
Marlbor
Ko določene igralce vidiš v novem filmu/nanizanki in ti postane tesnobno, imaš pred sabo zanič igralca. Igralca, ki se dejansko ne zna preobraziti v novo vlogo, vedno ima iste kretnje, isto notranjo podobo, iste fore, ko ga samo vidiš točno veš kakšno osebo igra ... in potem ti počasi že postane slabo od zlajnanih igralcev, ki ne znajo igrati novega lika in zgleda kot da iz vloge v vlogo igrajo le sebe.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Sem napol gledal danes tole novo zadevo. Prvo kot prvo: naj bi bili primorci, govorijo pa vsi po ljubljansko?

Poleg tega je zadeva tako očitno kopirana da kar smrdi. A niso mogli najti vsaj kake druge dejavnosti, kot ravno vinarstvo? Poleg tega živijo v nekih bajtah, ki so že na prvi pogled bogataški vikendi in ne domovi pridelovalcev vina. Gredič je vsaj lokacija, ki na videz prinaša neko kredibilnost...

Pa še nekaj me moti, pa ne samo pri tej seriji: vsi so tako mehki in prijazni. Ne vem, a sloveniji ne zmorejo skreirati enega pravega negativca, ampak mora biti vse tako sprejemljivo? Glede tega gre hrvatom bolje, tam je bilo po teh serija ene par resno zajebanih tipov, recimo tisti pri larini izbiri ali pa še prej oni, k so mercedese prodajali. Tam jim ni bilo problem niti koga pospravit, resno pretepst ali življenjsko zajebat. Kle pa gledam tole štorijo in so sami "softiči".

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Edino kar zna smrdljiv poptv delat je pobiraje debilnih oddaj po licenci in očitno tudi kraja.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.995
406
83
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa kaj je to zadnje case da telenovele vrtijo v vecernih terminih? a so ze vse seagalove filme zvrteli? aljakse v plamenih ze dolgo ni blo...

je folk res cedalje bolj plehek, da sprejemajo te telenovele?

467716-post_slo.gif

Sicer bo pa kmal božični čas, pa bomo lahko spet vse Sam doma pogledal, špotem pa še policijske akademije :D

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
včeraj sem slučajno ujel en del te "štorije" o vinu:))
A to je bil prvi del?

Govorica mi je šla na kur... Ma kot, da berejo in vse v 110% slovenščini al ljublanščini. Kje je primorsko narečje??

Posneto in zaigrano pa tudi tako slabo in amatersko, da mi je še ženska jamrala.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Naši igralci so izvrstni za igranje na odru, saj so se tako učili igrati. Zato v filmih/nadaljevankah izpadejo hecno.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.712
9.919
113
40
MB
vidim da smo podobno opazili

ljubljansko narečje .. wtf
20 let v vsem 5 istih igralcev ... wtf?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.712
9.919
113
40
MB
pač totalno neavtentično izpade, pa glih za žlahtno štorijo ... kaj pa vem, kr fail
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledam malo tole slo Toscano

Pa kaj si nor. Amaterji totalni, dialogi pa na nivoju otroškega filma Poletje v školjki

Smeh