Gledam da je izvedba na kljuc. Zanimivo. Kje bodo razliko pokrili? Kako? Ali to financira turska vlada zato da to podjetje naredi preboj v eu?
Ali misliš, da avstrijsko podjetje, ki vrta na drugi strani, tudi financira Avstrija? Pa imajo kilometer daljšo vrtino za nižjo ceno, kot jo pri nas ponujajo Turki.Gledam da je izvedba na kljuc. Zanimivo. Kje bodo razliko pokrili? Kako? Ali to financira turska vlada zato da to podjetje naredi preboj v eu?
Ti znaš brati? Kar se podpiše in da je nadzor tako nad financami kot nad kvaliteto materiala in dela ustrezen se ne sme oziroma mora biti dokazljivo, da je šlo gor mogoče za par%. Če pa nimaš tega bo šlo vse v maloro. Pa tako hvališ gradnjo naših ac, pelji se malo po njej. Katastrofa in to še iz sct časov.8888 no mene pa zanima da ne bo najcenejsi na koncu najdrazji ...
A ves ker ce dam jaz ponidbo za m2 malanja 13eur ostali 14, 12 potem pride pa cerkveni malar za 8eur nekje nekaj ne stima. Ali bo delal veliko dlje ali bodo materiali drugacni ali bo zapustil smetisce alinpa mu cerkev placa da se izkaze...
Je ze nekje napisano da je avstrijska stran lazja za vrtat!
Dej 888 ne seri. Konc koncev mislis da od turkov pa ne bodo pobrali? In kako ves da so pravi izračuni? Lej razlika ni 1mio ampak krepko vec... Sej nej povedo kje bodo ujeli to razliko.
Seveda turki so imuni za goljufije itd.
Ce so 3 prisli do skoraj iste cifre je sigurno bolj realna kot dumping od Turkov in navita od (misljm da )pomgrada...
Ali pa je vsakemu moč to speljati za 6 EUR/m2, pa cerkveni že ima BMWja in je zadovoljen s 33% marže.A ves ker ce dam jaz ponidbo za m2 malanja 13eur ostali 14, 12 potem pride pa cerkveni malar za 8eur nekje nekaj ne stima. Ali bo delal veliko dlje ali bodo materiali drugacni ali bo zapustil smetisce alinpa mu cerkev placa da se izkaze...