Tudi gmaps se da koristiti offline in vse najde. Je pa fajn imeti internet zaradi zastojev, kjer gmaps, tom tom zmaga.Do zdej sem v bosni še vse rešil z here we go offline maps. celo bolje kot gmaps. Eni ste res odvisni, da se ne zgubite. Kartu čitaj, seljaka pitaj
Enako kot v Slo.Ni zastojev v Bosni Pa tudi če so, je obvozna pot običajno čez neko vukojebino.
So pa lahko daljši zastoji na mejah.
Jaz kupim njihovo kartico z nekaj GB in uporabljam Google maps.
Kera neumna izjava.Enako kot v Slo.
Na mejah načeloma ni zastojev, če pred prihodom preveriš stanje
bilv bih 2 dni z bobom na off data in ni nobenga prenosa podatkov na računu, ne sanjatV prvi trafiki čez mejo kupiš simko, jo aktiviraš po potrebi nastaviš apn in si na netu. Ne biti presenečen, ko prideš domov, da imaš na računu nekaj eur prenosa podatkov v BIH, kljub izklopnjenim podatkom.
odvisno od aplikacij, tako da je zelo možno da nekdo nima nič, drug pa nekaj. zato ne bit tak zelo prepričan v eno varianto, ker obstaja možnost za drugo.Bil dol jaz in žlahtnik, oba izklopila že v Slo in oba malo manj kot 1MB podatkov na računu, tako da ne sanjat.
Dobro jutro. Ta problem je že dolgo znan, razen Alter strokovnjakom.odvisno od aplikacij, tako da je zelo možno da nekdo nima nič, drug pa nekaj. zato ne bit tak zelo prepričan v eno varianto, ker obstaja možnost za drugo.
Kadar gremo k kolegovi familiji sta dva mejna prehoda v razmaku nekaj km, pogledamo preko neta kje je manjša gužva in gremo na manj obremenjenega. Zadnje par let nismo čakali več kot 20min.Da na meji ni zastojev, če prej pogledaš.
To se mi je dogajalo samo na 4g ob izklopljenem netu. Odkar pred Bih mejo prestavim na 2g ni teh problemov.To se zgodi, ko se preklaplja med operaterji in takrat, ko letijo SMSji tujih operaterjev, vsaj kakor sem jaz gledal