Bo sploh kdaj konec tega kretenizma?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
2 od 10 gledata... to je 20% gledanost...
grims-1.gif

A si ziher? Dej še enkrat izračunaj ...

evil.gif

aplauz.gif

Noker

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
iskreno, mene pa te šovi ne motijo.

zakaj?

Kmetija mi je bila kar okej, sicer nisem imel časa redno spremljat, vendar pa imam dvojno korist. fotkam odletele, plus na medijsko sceno prihajajo novi obrazi... ta starih sm pa že pošten sit... skoz ene in iste face...

pa še bejbo si na koncu odbereš izmed njih
grin1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Samo en komentarčiæ.
grin1.gif
(Malo za šalo, malo zares.)

Torej, moje mnenje je da "udeleženci prireditelju računajo" mnogo, mnogo prenizko ... (POP TV zanesljivo in čitno ne forsira tovrstnega šova, ker bi morda komaj in kvečjemu lovil nek minimalni dobiček.
grims-1.gif
) Moral bi biti vsaj znesek nekaj sto tisoč evrov. Me pa zanima - vprašanje za one, ki to spremljate, morda tudi kje drugje - kolikšne so nagrade v tujini?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
veliko število nizkointeligentnih ljudi = veliko število gledalcev tega sranja
crazy1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
"Bo sploh kdaj konec tega kretenizma?"

Dokler bo folk, ki ne prenaša teh showov pisal po forumu o tem in dokler bo folk, ki obožuje te showe na veliko pisaril po forumu se to ne bo končalo. Zakaj bi se? Vsak teden jim v žep pade več tisoč evrov, stroškov (razen začetnega stroška) pa nimajo skoraj nobenih oziroma precej manj, kot jih ima ena spodobna oddaja, kjer je treba plačat razne honorarje.

Torej... govori se o njihovi oddaji, malo vložijo, veliko dobijo, folk pa še kar gleda... a ti nebi počel debilizma, če bi svinjsko dobro zaslužil s tem?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Samo en komentarčiæ.
grin1.gif
(Malo za šalo, malo zares.)

Torej, moje mnenje je da "udeleženci prireditelju računajo" mnogo, mnogo prenizko ... (POP TV zanesljivo in čitno ne forsira tovrstnega šova, ker bi morda komaj in kvečjemu lovil nek minimalni dobiček.
grims-1.gif
) Moral bi biti vsaj znesek nekaj sto tisoč evrov. Me pa zanima - vprašanje za one, ki to spremljate, morda tudi kje drugje - kolikšne so nagrade v tujini?

Na wikipediji sem najdu, da je v Avstraliji cca 280k€ nagrade... če primerjaš nagrado z velikostjo trga (minimalno 10x večji) so v Sloveniji še dost dobre nagrade. Čeprav če mene vprašaš 80k€ ni vredno, da greš za tri mesce norca iz sebe delat... sploh če je tolk mal šans, da dobiš nagrado. Pa še traje posledice zna taka izolacija pustit
wink-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Telenovele so na sporedu že xy let, pa jih še nihče ni prepovedal. S tem, da bi se dalo debatirat kaj bolj poneumlja.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Telenovele idealizirajo, rs pa prikazujejo realne ljudi v eksperimentalnih situacijah. Skupno jim je, da prikazujejo človeške spletke in odnose, na koncu pa pripeljejo do happy endinga. Razlika pa je v tem, da telenovele celo imajo neko vzgojno vlogo (dobro zmaga, forsirajo poštenost, lepoto, popolnost ...), rs pa prikazujejo debile na nivoju potočne postrvi, ki zganjajo opičje norčije. Zanimivo je še, da niti igralci v telenovelah, niti v rs-ih ne znajo igrati.
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj po TVju itak nimaš kaj gledat.
Al je Big brader, al je fuzbal, al je kakšno mehiško/špansko sranje al so pa reklame in tvšop....
Men gre samo na ku*ac ker moram TV plačevat, pa nič ne gledam, ker pač ni kaj za gledat.
Edino nedeljska maša je še kuul, saj ni nobenih reklam noter.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Tud uni v cerkvi niso lihk z velik IQ-ja tko da kmetija ali pa cerkev, isti šov, isti gledalci.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Al je Big brader, al je fuzbal, al je kakšno mehiško/špansko sranje al so pa reklame in tvšop....
Men gre samo na ku*ac ker moram TV plačevat, pa nič ne gledam, ker pač ni kaj za gledat.

Omenjena sranja predvajajo na komercialki, naročnino plačuješ za nacionalno TV. No ja, nekaj fuzbala je tudi na nacionalki, čeprav bi igri tistih invalidov težko rekel fuzbal.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
A prve je že konec? Al kaj je bilo s to oddajo? Aja, tisti se jim je z motorjem ubil, pa so potem nehali snemat? Samo so potem nekaj še prepevali na ta račun?
sprasujem se.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Aja, tisti se jim je z motorjem ubil, pa so potem nehali snemat? Samo so potem nekaj še prepevali na ta račun?
sprasujem se.gif

O čem ti to govoriš? Mogoče Bepop?

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Aja točno ja - to so bili Bepop. Mah, ciljna publika je tako ali tako pri vseh teh oddajah usmerjene v eno smero - na kmetijo.
evil.gif