Bo Obama zdržal pol leta?

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
post-10331-1232485257.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Jaz mislim, da ga znotraj Amerike ne bodo. Prej mislim, da ga bodo politično, tako da bodo lahko potem še 50 let govorili "sej smo vam dali črnca za predsednika, pa poglejte kaj je naredil".

Je pa še opcija da bo pač slab predsednik.

Hudo dobro tezo si zdaj postavil! Se strinjam!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ja, 11.septembra so eni skužli, da so napačno volili.
crazy1.gif

To bi se zgodilo z bilokaterim drugim precednikom.

Kaj mislis da precednik pritiska gumbe? On je samo predstavitvena lutka, rastavni exponat
ki pač v obliki osebe predstavlja državo,...

Kaj mislis da je najel 50 ludi in jim zadal naloge se pobit z kamikazo v WTC?

Ljudje božji, to so zarote večje kot baloni od Lolo ferrari. Dajte ga ne no srat.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Prej mislim, da ga bodo politično, tako da bodo lahko potem še 50 let govorili "sej smo vam dali črnca za predsednika, pa poglejte kaj je naredil".

Jaz tudi dvomim da se bo WASP dal kar tako. Sem iskal njihovo "uradno" spletno stran pa je ne najdem.
tongue-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ja, 11.septembra so eni skužli, da so napačno volili.
crazy1.gif

To bi se zgodilo z bilokaterim drugim precednikom.

Kaj mislis da precednik pritiska gumbe? On je samo predstavitvena lutka, rastavni exponat
ki pač v obliki osebe predstavlja državo,...

Kaj mislis da je najel 50 ludi in jim zadal naloge se pobit z kamikazo v WTC?

Ljudje božji, to so zarote večje kot baloni od Lolo ferrari. Dajte ga ne no srat.

Pri nas je tako, pa v evropi tudi , v USA pa paredsednik dejansko nekaj pomeni in dejansko o nečem odloča. Pri nas pa samo denar zapravlja.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
mislim,
kaj ti pade na misel, da odpres tak butasto temo
13.gif

Res je tema precej "nizka", vendar ima Amerika kar nekaj podobnih cvetk na duši. Zame je Obama kar korajžen fant in mu želim veliko sreče. Tudi delati ima kaj, da bo pospravil Bushevo zapuščino, ki je pognala cel svet v maloro.

Problem je samo v tem, ko se vedno najde kakšen Osvald itd... , kar je v Ameriki folklora. Jug je velik in starokopiten.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Včeraj je potem hodil na pennsilvania avenue skoraj 7 min in 20 sek če bi ga kdo hotel fentat bi ga lahko včeraj. Iz avtas pa je izstopil 2x drugič malo pred belo hišo. JE blo pa malo čudno da sta oba naenkrat bila iz avtov tak on kot podpredsednik. Da le ni preveč teže na njegovih plečih, ker vsi pričakujejo spremembe.
Avto pa je fenomenalen po moje to zdrži več kot raketo!
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja za milijarde dolarjev, kolikor je/bo zaslužil orožarski lobij, je najmanjši problem najet 50 ljudi in tako sceno narest... In tud ni 2x za rečt da Ladnov Bine pa Bush skup kartata ob vikendih...

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Men se zdi pa ful dobr da je Obama zmagu, sicer ma zelo čudn "middle name" sam ok.

Mi je ful všeč ker se vidi da je zelo dober retorik, in sem zelo presenečen ko ne bere iz listkov ampak pride pripravljen na nastop.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
shocked-1.gif

sm mislu včeri ob 17ih ko je govoru, ni bil tko napačn, tko če gledaš busha ki je skos gledal v listke pa še vseeno ni spocal nč konkretnega skupi.

upamo da bo bolši ko bush

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
včasih še 5 letni otrok bolje bere brez napak) kar za bušija ne bi mogli rečt!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.136
6.953
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Avto pa je fenomenalen po moje to zdrži več kot raketo!
evil.gif
Podvozje baje "sposojeno" od tovornjaka, stekla debela 13 cm.....tako da.....dvomim da bi se ga lotili v avtu oziroma poslopju. Če da potem nekje na odprtem, kak fanatik (podobno kot kenedija)