Dajte ji oprostiti.
Obljubim, da se bomo potrudili biti čim manj represivni in vzvišeni. Sam bi bil rad le uporabnik, ki ima malo več gumbov in bi premikal samo teme, ki niso v pravem forumu postavljene. Vrjamem, da bodo tudi drugi dobili občutek za moderacijo samo malo časa potrebujejo.
Sicer pa tudi uporabniki ne ,da bi koga kaj prislilili naj se probajo držati tem pa bomo vsi srečni. Sicer pa kakšen off sploh ni kritičen problem nastane, ko grem brati in odprem 10 tem pa je 10 tem zvodenelo takrat se je za vprašati ali je narobe kaj z nami ali z uporabniki.
Še 1x ponavljam jaz nebi bil rad policaj ampak uporabnik, ki tudi priskoči komu na pomoč kadar jo potrebuje, ker tu smo v prvi vrsti zato, da pomagamo in usmerjamo ne da sankcijoniramo.
BTW
Prvi dan mojega moderatorstva kjer sem postal mod sem odbil skalp tejkotu in nato še NS-ju jebiga zelenilo/moč ti nehote da neslutene možnosti
ampak saj prideš do tega, da pač nisi vsemogočen in vrjamem, da bodo tudi naši frišni prišli do tega.
Saj ni treba vedno samo grajati včasih se naredi tudi kaj dobrega a to nihče ne vidi samo karad se komu godi krivica takrat pa vsi v luft.
vrjamem, da bomo z skupnimi močmi tudi to uredili, da ne bo nepotrebneja krega in zamer. Je pa teško saj pravijo 100 ljudi 100 čudi.
Drugače pa lost dobrodošel