I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Edini model katerega bi imel je F 800GS.
Dovolj zmogljiv, lahek tudi za kakšen teren in moderen agregat.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Se mi zdi, da ste vsi tisti, ki nimate BMW, bolj nestrpni, kot pa sami lastniki le teh. Osebno nimam težav s tem. Če ima človek denar in če si želi kupiti BMW, ni panike! Pa če ga samo v garaži gleda in puca, je to njegova stvar! Sam spremljam kar nekaj forumov in po pravici povedano, nisem še zasledil, da bi kdo od lastnikov BMW-jev bahal, ker ga ima. Sem pa velikokrat prebral, kritiziranje in pljuvanje s strani ljudi, ki BMW nimajo! Meni osebno je BMW všeč, denarja zanj nimam in tudi, če bi ga imel, ga ne bi kupil. Vsaj zaenkrat sem takšnega mišljenja. Mogoče pa se s časom premislim...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Se mi zdi, da ste vsi tisti, ki nimate BMW, bolj nestrpni, kot pa sami lastniki le teh. Osebno nimam težav s tem. Če ima človek denar in če si želi kupiti BMW, ni panike! Pa če ga samo v garaži gleda in puca, je to njegova stvar! Sam spremljam kar nekaj forumov in po pravici povedano, nisem še zasledil, da bi kdo od lastnikov BMW-jev bahal, ker ga ima. Sem pa velikokrat prebral, kritiziranje in pljuvanje s strani ljudi, ki BMW nimajo! Meni osebno je BMW všeč, denarja zanj nimam in tudi, če bi ga imel, ga ne bi kupil. Vsaj zaenkrat sem takšnega mišljenja. Mogoče pa se s časom premislim...
Zelo slabo si bral tisti "forum". Tam je en lastnik odpr temo o skupini GS+A in so "objokani" in užaljeni lastniki GS brez tistih štang takoj začeli napadati
Takoj ko je kdo kupil bmwja je postal "nadčlovek", vse ostalo je potem zanič, kar se vidi tudi ob prihodu novih modelov, ki bodo naslednje leto preplavili trg. Ljubosumni bmw fahrerji ne morejo dojeti, da tudi konkurenca dela podobne motorje.
Če bereš njihove prispevke, se npr. GSA, ki ima okoli 260kg fantastično vozi vsepovsod, tudi po terenu (bi rad videl heroja, ki ga pobere, sploh če je še malo naložen), kašen iz konkurence, ki ima kg več (npr. super tenere) pa je popolnoma nevozen
Draga jajca je pač teba upravičiti, tudi z banalnimi izjavami. Da pa ne bo dvoma, bmw je odličen motor, vendar predrag oziroma precenjen.
Če dobro bereš forum tudi vidiš, da nobeden od nelastnikov bmwja ne piše v njihovih samohvalnih temah, ampak se bmwjaši vključujejo v debato o konkurenci, kjer poveličujejo svoj modeltak pač je. Predvsem govorim o GS modelu.
Ker glede SS motorja 1000RR je zadeva jasna, trenutno najboljše na trgu. A razlike so seveda majhne.
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Fadil.., da še nisi zasledil, da se kdo od lastnikov BMW baha z njim. Na Motosvetu ziher si. Onega strica verjetno poznaš, ki pravi, da pod 160 konji ni kaj, pa 1000 ccm, pa K1200R ima. Če pa to ni bahanje, potem pa nočem nič. Drugače pa imaš prav -se ne bahajo, niti Harleyisti ne. Pozerjev ne štej. Ti so klasa zase.