Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Novi skuter je zanimiv (C 600 sport), drugo pa razen kozmetike ni novega pri že obstoječih modelih.
G650 GS Sertao je grozen izdelek. Vilice od "kolesa", zadaj dva taka lonca za mašino 50PS
F 800 R - res grdo, bmwju že dolgo časa fali dizajner, čeprav določeni modeli so pa lepi, npr. novi skuter pa 1000rr.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lepo se vozi s svojim pesom in pozdravljal vse udeležence v prometu, tudi simpatične peške.
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Hja, vsak naj sam pri sebi razčisti, akj je maxi skuter -motor ali sesalec.
Jaz vem, da si bom skuterja kupil, ko ne bom mogel dvigniti noge čez sedež in zajahati motorja.
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Sm motorist in skuteraš! To sta dva različna sveta. Motor je bolj za uporabo v smislu, užitka, zabave, adrenalina, potovanja. Skuter je pa mišljen, bolj kot rešitev za vožnjo v mestu, v gneči, za v trgovino, za kako stvar dat not in lahko "vstopanje in izstopanje" z njega.
Tko, da te kmetje, ki dajejo take izjave, kot so skuter ni motor in bla, bla, bla, prikaže samo njihovo neznanje in nerazumevanje. Skratka najbolje je imeti oboje, če denarnica dopušča. Če pa ne dopušča, si pa izbereš , tisto kar ti bolje odgovarja. Jz sam imam raje skuter, ker po mojih 18 letnih izkušnjah na dvokolesnikih, dobro vem, kaj mi bolje odgovarja.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Razlike med motorjem in skuterjem se vedno bolj manjšajo.
V križišču že zna biti kdaj tudi malo "nerodno" proti večjemu skuterju