Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Hebes dizla kupi bencin. Bmw v6 moped je cista poezija. Obvezno avtomatik! + se najmanj moznosti da te nategnejo s kilometri
kolikor sem preštudiral niso več 6 valjni, samo 4. Razen seveda 530 in naprej....
aja, drugega kot automatic itak ne gledam...
sicer pa 528 je 2.0 motor, 245 konjev....
A dej nehej
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Komentarji dobrodošli, tudi debilni...
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ksz...
Kaksni komentarji. dpf, km, avto ni za v mesto itd...Kaj pa je za v mesto? Clio? Ker....? Dizel ni za kratke razdalje? Dpf se puca pol ure? Jao... Tip bo naredil okol 100 jurjev, ko bo avto prodal. Ce avto ne zdrzi 100 jurjev na nekaj podlage potem je to gara. Dpf se ne puca pol ure, moj se 10 min na vsak tank. Ce ne uspe prvic pa drugic. Kolk je taksistov v Lj z dizli? Pomoje da vsi, a ni to cudno? Ce bi vse crkovalo po tekocem traku jih verjetno noben ne bi povohal. In s petica se dobro pocuti na autobahnu?
Avtorju pa mojih 5c. Ce imas denar pojdi in pelji obe verziji in kupi tisto katera se ti bolj dopade. V tistih 100 jurjih verjetno ne bos rabil zamenjat pol avta.
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Ohranjeni z ne veliko km tudi v Nemčiji nimajo nizkih cen, poleg tega za take malo močnejše zadeve DMV ni zanemarljiv.
Splača se, da si vzameš malo časa in spremljaš ponudbo.Dobijo se dobri primerki,ki pa ponavadi hitro gredo.....in to Bencinarji, čeprav marsikdo reče, da se takega ne da prodat.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Dmv je na co2??