BMW 5 - bencin vs. diesel

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Oja, bemfa 550 bi ti verjetno lahko pomagala
grin1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ksz...

Kaksni komentarji. dpf, km, avto ni za v mesto itd...Kaj pa je za v mesto? Clio? Ker....? Dizel ni za kratke razdalje? Dpf se puca pol ure? Jao... Tip bo naredil okol 100 jurjev, ko bo avto prodal. Ce avto ne zdrzi 100 jurjev na nekaj podlage potem je to gara. Dpf se ne puca pol ure, moj se 10 min na vsak tank. Ce ne uspe prvic pa drugic. Kolk je taksistov v Lj z dizli? Pomoje da vsi, a ni to cudno? Ce bi vse crkovalo po tekocem traku jih verjetno noben ne bi povohal. In s petica se dobro pocuti na autobahnu?
hysterical-1.gif

Avtorju pa mojih 5c. Ce imas denar pojdi in pelji obe verziji in kupi tisto katera se ti bolj dopade. V tistih 100 jurjih verjetno ne bos rabil zamenjat pol avta.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Sem šel gledat podatke pa vidim da je prvi v6 od 535i dalje noter, 530i sploh nimajo v ponudbi. Bemti še bmw ni več kar je bil
frown-1.gif

Je pa na avtonetu zanimivo čez 200avtov z dizlom in le sedem bencinarjev od letnika 2013 dalje :p

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.147
357
83
Goriska
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Hebes dizla kupi bencin. Bmw v6 moped je cista poezija. Obvezno avtomatik! + se najmanj moznosti da te nategnejo s kilometri
smile-1.gif

kolikor sem preštudiral niso več 6 valjni, samo 4. Razen seveda 530 in naprej....
pozdrav.gif

aja, drugega kot automatic itak ne gledam...
cool-1.gif

sicer pa 528 je 2.0 motor, 245 konjev....
evil.gif

A dej nehej
tongue-1.gif

Noben 6zyl BMW nima V6 "mopeda" ampak imajo R6(vrstni), kar naredi res pravo poezijo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Komentarji dobrodošli, tudi debilni...
pozdrav.gif

Pa kup bencinarja pa tanki dizla not...sej zdej so vsi GDi/TGDi...taka makina ma da kresne na karkol tekocga pa da gori...

Evo volk sit...koza cela
cheer.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ksz...

Kaksni komentarji. dpf, km, avto ni za v mesto itd...Kaj pa je za v mesto? Clio? Ker....? Dizel ni za kratke razdalje? Dpf se puca pol ure? Jao... Tip bo naredil okol 100 jurjev, ko bo avto prodal. Ce avto ne zdrzi 100 jurjev na nekaj podlage potem je to gara. Dpf se ne puca pol ure, moj se 10 min na vsak tank. Ce ne uspe prvic pa drugic. Kolk je taksistov v Lj z dizli? Pomoje da vsi, a ni to cudno? Ce bi vse crkovalo po tekocem traku jih verjetno noben ne bi povohal. In s petica se dobro pocuti na autobahnu?
hysterical-1.gif

Avtorju pa mojih 5c. Ce imas denar pojdi in pelji obe verziji in kupi tisto katera se ti bolj dopade. V tistih 100 jurjih verjetno ne bos rabil zamenjat pol avta.

Tnx. Bom šel itak oba sprobat pa da vidim kako gresta...
smile-1.gif

corsol

Guru
11. mar 2010
3.006
976
113
Ohranjeni z ne veliko km tudi v Nemčiji nimajo nizkih cen, poleg tega za take malo močnejše zadeve DMV ni zanemarljiv.
Splača se, da si vzameš malo časa in spremljaš ponudbo.Dobijo se dobri primerki,ki pa ponavadi hitro gredo.....in to Bencinarji, čeprav marsikdo reče, da se takega ne da prodat.
smirk-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Ohranjeni z ne veliko km tudi v Nemčiji nimajo nizkih cen, poleg tega za take malo močnejše zadeve DMV ni zanemarljiv.
Splača se, da si vzameš malo časa in spremljaš ponudbo.Dobijo se dobri primerki,ki pa ponavadi hitro gredo.....in to Bencinarji, čeprav marsikdo reče, da se takega ne da prodat.
smirk-1.gif

Ja, DMV se poveča nad 2500 ccm, medtem pa mene zanima le dizel do 525 ali 528i, to sta pa oba pod.
cool-1.gif

Verjetno je težko skinit te dobre primerke po ugodni ceni, pa da niso ugodni, ker je nekaj narobe z njimi....